Emlak Konut'a ait 40 dönümlük Florya Arazisi için son durumu Galatasaray Başkanı Özbek açıkladı

Galatasaray kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek tarafından yapılan konuşma damga vurdu.

Türkiye'nin en büyük spor kulüpleri arasında yer alan Galatasaray Kulübü beklenen kasım ayı olağan divan kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Söz konusu toplantı Nef Stadı'ndaki Özhan Canaydın Salonu'ndaki gerçekleştirildi. Toplantıya kulüp başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve divan kurulu üyeleri de katılım gösterdi. 

Toplantının gerçekleştirildiği salonda 76 divan kurulu üyesi ve 14 kulüp üyesini yer aldığı açıklanırken toplantıda en çok Başkan Dursun Özbek tarafından yapılan açıklamalar yankı uyandırdı. Başkan Özbek kulübün son mali durumunu açıklarken ayın zamanda Emlak Konut projesinin son durumu hakkında da merak edilen bilgileri paylaştı. 

EMLAK KONUT GALATASARAY FLORYA ARAZİSİ SON DURUM NE?

Başkan Dursun Özbek, Türkiye Bankalar Birliği ile yapılan görüşmelerin devam ettiğini belirterek Mecidiyeköy'de yer alan 14 bin metrekarelik binayı ise metrekaresini net 6 bin 750 dolardan satmak istediklerini söyledi. Florya arazisi hakkında da açıklama yapan Başkan Özbek "Florya'da Emlak Konut'a ait 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik.

Orada da inşaata en kısa zamanda başlamak istiyoruz. Kısmen de bunun için kullanacağız. Bu arada bir kısmı da sportif işlerde kullanmak için derneğin uhdesinde kalacak" diyerek son aşamaya geldiklerini söyledi. Galatasaray Mecidiyeköy, Florya ve Kemerburgaz projeleri için kulübün lehine olacak en iyi sözleşmeleri yapmak için çabaladıklarını belirten Başkan Özbek konuları hassasiyetle ele aldıklarını söyledi. 

Emlak Haberleri Haberleri