Emlak Konut'tan İki Yıl Ödemesiz Ev Kampanyasında Faiz İndirimi Hamlesi! İşte Ödeme Planı

Konut kredisi faiz oranlarında devlet destekli yapılan indirimlerin ardından Emlak Konut'ta yeni konut satış kampanyasını duyurmuştu.

Konut kredisi faiz oranlarında devlet destekli yapılan indirimlerin ardından Emlak Konut'ta yeni konut satış kampanyasını duyurmuştu. Uzun süre ödemesiz, indirim ve taksit seçeneklerinin yer aldığı satış kampanyasına ilişkin detayları ise Emlak Konut GYO Müdürü açıkladı. İşte ev almak isteyenlere sunulan o özellikler.

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan konut satış kampanyası kısa sürede büyük ilgi gördü.



Satı fiyatı üzerinden indirim yapılması ve uzun bir süre ödemesiz dönem imkanı tanınması çok sayıda vatandaşı bu kampanyaya yöneltirken Emlak Konut'tan yeni hamle kredi faiz hamlesi geldi.



EMLAK KONUT EV SATIŞ KAMPANYASI



Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanaysında müşterilere özel olanaklarla ev satışlarının yapılacağı açıklanmıştı. Bu satışlarda ilk açıklanan kampanyada konut kredisi faizlerinin yüzde 0.79 uygulanacağı duyurulurken yapılan indirimle bu oranlar düşürüldü.



Emlak Konut GYO bu kampanya kapsamında faiz oranlarının yüzde 0.69 olduğunu duyurdu. Yeni açıklanan faiz oranları ile satış bedeli 1 milyon TL olan ev alımlarında faiz yüzde 0.69 olarak uygulanacak. 1 milyon TL ile 2 milyon TL arasında satılacak olan evler için yüzde 0.74, satış bedeli 2 milyon TL'yi aşan evler için ise yüzde 0.79 olarak uygulanacak.



ÖRNEK ÖDEME TABLOSU VE İNDİRİM DETAYLARI



Emlak Konut GYO Genel Müdürü söz konusu ev satışlarına dair yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı.



"Örneğin, 500.000 TL değerindeki eve yüzde 10 indirimle, 450.000 TL’ye sahip oluyorlar. Bu indirimli fiyat üzerinden sadece yüzde 5 peşinat, yani 22.500 TL ödeyerek isterlerse hemen evlerine taşınabiliyorlar. Taksit ödemelerine ise üçüncü yılda başlıyorlar. Üçüncü yılın başında yüzde 15’lik yani 67.500 TL ara ödeme yapılıyor ve taksit ödemeleri başlıyor"





Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri