Emlak Konut'tan İstanbul Beşiktaş'ta Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale İlanı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yayımladığı bir ihale ilanıyla İstanbul Beşiktaş'ta kat karşılığı arsa satışı yapacağını duyurdu.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yayımladığı bir ihale ilanıyla İstanbul Beşiktaş'ta kat karşılığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Emlak Konut tarafından ilan edilen ihale duyurusunda, söz konusu arsanın tüm detayları bildirildi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı söz konusu ihaleye ilişkin yayımladığı başvuru duyurusunda tüm detayları açıkladı.



ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İHALE İLANI



İstanbul'un Beşiktaş İlçesi Dikilitaş Mahallesinde yer alan arsaya dair gerçekleştirilecek ihale, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı için yapılacak.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ihaleye dair yapmış olduğu açıklamasında; 'İhale konusu inşaat yapımı ve saışı işleri ihalesi ile ihale sonunda düzenlenecek olan sözleşme 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu'na tabi değildir' bilgisini paylaştı.



İhalenin detaylarına ilişkin yapılan açıklamada ise ihalenin Emlak Konut GYO A.Ş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği kapsamında açık ihale usulü ile ön yeterlik (1. oturum) ve Pazarlık Açık Artırma Kapalı Zarf Teklifi Alma (2. oturum) olarak iki oturum halinde iki ayrı günde gerçekleştirileceği duyuruldu.



İhale işlemleri için ilk oturum 20 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.



İhale İlanı





Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri