Emlak ve Çevre Vergisi Ödeyeceklere İş Bankası'ndan Ek Taksit Kampanyası

İş Bankası emlak ve çevre vergisi ödeyecek olan müşterilerine ek taksit sunduğu kampanyasını duyurdu. Müşteriler kampanya ile ödemelerini ek 3 taksit avantajıyla ödeme fırsatı yakalayacaklar.

2022 yılı emlak vergisi ödemesi için süreç başladı. Mart ayının girmesinin ardından vatandaşlar yılda iki taksit halinde ödenen verginin ilk taksitini mayıs sonuna kadar ödeyecekler. Yıl genelinde birinci ve ikinci taksit olarak ödenecek olan ilk taksiti için de İş Bankası yeni bir kampanya başlattı.

İŞ BANKASI'NDAN EMLAK VERGİSİ KAMPANYASI

İş Bankası'nın kampanyası emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri için. Vatandaşlar ilk taksit ödemelerini tek seferde yapmak yerine banka kampanyasıyla 3 taksitte yapabilecekler. Maksimum Kart kampanyası olarak duyurulan fırsat ile vatandaşlar ödemelerini daha düşük tutarda ve uzun vadede yapabilecekler.

Kampanyanın limiti ve detaylarına ilişkin İş Bankası internet sayfasında "​​Maximum Kart’ınızla 31 Mayıs'a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL-50.000 TL arasındaki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığından yararlanın." açıklamasında bulundu.

Kampanyaya Göre;

* Vatandaşlar emlak vergisi ödemelerini Maksimum Kart ile 3'e bölebilecekler.

* Kampanya en fazla 50.000 TL'lik vergi ödemelerine kadar geçerli.

* İsteyen müşteriler taksit seçeneğini 2 ay olarak kullanabilirler.

* Taksitli ödemeler 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

İş Bankası kredi kartı ile emlak vergisi ödemelerinin belediye vezneleri yada belediyelere ait web sitelerinden yapılabileceğini açıkladı. Ödeme seçeneği sırasında vatandaşlar İŞ Bankası'nın sunduğu taksitlendirme fırsatını seçerek borçlarını vadelendirebilecekler. Bu işlemi İşCep uygulamasından, internet bankacılığından yada mobil uygulama üzerinden yapmak mümkün.

Emlak Haberleri Haberleri