Emlak Vergisi Taksit Yapan Kredi Kartları ve Bankalar 2021!

Emlak vergisi son ödeme tarihi 2021 için geri sayım başlarken 1. taksit ödemeleri için kredi kartı taksit kampanyaları da duyuruldu. Peki, emlak vergisi kredi kartı taksit 2021 kampanyaları neler, hangi bankalar taksit yapıyor, emlak vergisi taksitli ödeme var mı, vergi borcu nasıl ödenir, kaç taksit?

Evi, işyeri, arsası, tarlası olan herkesin ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi için son ödeme tarihi yaklaşmaya başladı. Belirli muafiyet hakkı dışında kalan taşınmaz sahiplerinin ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisinde bankalar kredi kartı taksit kampanyaları için beklenen duyuruları yapmaya başladı.

EMLAK VERGİSİ BORCU NASIL ÖDENİR, TAKSİTLİ ÖDEME VAR MI?

Bankalar emlak vergisi borç ödemesi için pek çok seçenek sunmakta olup e belediye hizmeti sunan belediyelerin internet sitesi üzerinden de kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Yine her belediyenin kendi veznesi üzerinden de şahsen gidilerek ödeme yapılabilmektedir. Taşınmazın bağlı olduğu belediyenin emlak servisindan kredi kartı ya da nakit para ile emlak vergisi ödenebilmektedir.

HALKBANK PARAF CARD İLE EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÇTV ÖDEMELERİNE VADE FARKSIZ 3 TAKSİT İMKANI!

Emlak vergisi kredi kartı kampanyalarını ilk duyuran bankalardan biri olan Halkbank Paraf kredi kartı kullanan müşterilerine çevre temizlik vergisi ödemeleri ve emlak vergisi ödemeleri için 31 Mayıs 2021 tarihine kadar 3 taksitle ödeme yapma imkanı sundu. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin ödeme yapmadan hemen önce VERGİ yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklamaları yeterli olacak.

GARANTİ BANKASI BONUS KREDİ KARTI EMLAK VERGİSİ TAKSİT KAMPANYASI İLE 2 TAKSİT İMKANI

Bonus kredi kartı emlak vergisi taksit kampanyası için 100 lira ve üzeri ödemeler için 2 taksit imkanı sunulurken son başvuru tarihi 31 Mayıs 2021 olarak ilan edildi. Garanti Bonus kartları, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, Easy ve American Express Business kart sahiplerinin EMLAK yazıp 3340’a SMS göndermeleri yeterli olacak.

YAPI KREDİ BANKASI WORL BUSİNESS İLE EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 3 TAKSİTLE ÖDEME İMKANI

World Business ile Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerine ücretsiz 3 taksit imkanı sunuyor. Kampanya tüm Yapı Kredi Bankası kredi kartları dahil edilirken emlak vergisi ödemesini yaptıktan sonra "EMLAK" yazıp bir boşluk bırakarak işleme özel cep telefonunuza gelen şifreyi ekleyip 4454’e SMS gönderilmesi yeterli olacak.

Vakıfbank World Kart kullanıcıları da emlak vergisi ödemelerini faizsiz 3 taksit ile ödeyebilecekler.

Emlak Haberleri Haberleri