Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi Ankara'da toplanıyor

Gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek olan gayrimenkul fuarı 29 - 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en önemli emlak organizasyonları arasında gösterilen “Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi” 29 - 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek. Bu sene Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) öncülüğünde gerçekleştirilecek olan toplantıda sektöre yön veren pek çok isim bir araya gelecek. 

2022 yılında ziyaretçilere kapılarını 15. kez açmaya hazırlanan fuarda alıcı, satıcı ve yatırımcılar bir kere daha bir araya gelecekler. 450 konsept projeye yer verilecek olan dev fuara yoğun bir katılım gerçekleştirilirken bu sene ziyaretçi rekoru kırılması da bekleniyor. Düzenlenen fuarı değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası ATEM Başkanı Hakan Akçam fuar ile sektörü daha ileri bir seviyeye taşımayı amaçladıklarını belirtti. 

EMLAK YATIRIM FUARI VE ZİRVESİ NEREDE DÜZENLENECEK?

29 Ekim 2022 Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuar 2 gün sürecek ve 30 Ekim 2022 tarihinde sona erecek. Fuar bu sene Ankara'da yer alan Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek. Fuar ve kongre olarak düzenlenecek olan etkinliklerde alıcılar, satıcılar ve emlak sektörü temsilcileri bir araya gelecekler. 

Düzenlenen fuar hakkında açıklama yapan ATEM Başkanı Akçam  “Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi’nde inşaat ve emlak sektörü başta olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm tarafları bir araya getirmeyi ve bu vesileyle işbirliklerini geliştirmeyi, sektörümüzü daha ileri seviyelere taşımayı amaçlıyoruz. Fuar ve Kongremiz; özel sektörün, kurumların, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşları ve diğer ulusal kuruluşların katılımı ile gerçekleştirilecek" diyerek fuarın bu sene çok daha önemli bir hale geldiğini dile getirdi. 

Yerli ve yabancı yatırımcılar ile konut üreticilerinin bir araya geleceği organizasyonda bu sene Avrupa pazarından acenteler, Rus - İran - Irak ve Körfez ülkelerindeki acenteler da katılım gösterecekler. Yurt dışından fuara katılım gösteren panelistler aracılığı ile gelişmeler aynı zamanda ziyaretçi satış kanallarına da aktarılmış olacak. 

Emlak Haberleri Haberleri