Emlak Yönetim Bursa Osmangazi'de 22 Adet Konut ile 22 Adet İş Yerini Açık Artırma İle Satacak!

Emlak Yönetim tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 22 konut ve 22 iş yeri satışa çıkarıldı.

Emlak Yönetim tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 22 konut ve 22 iş yeri satışa çıkarıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait konutların ve iş yerlerinin satışında açık artırma usulü uygulanacak.

Emlak Yönetim, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konutları satışa çıkarmaya devam ediyor. TOKİ'nin Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yapmış olduğu projede yer alan 22 konut ve 22 iş yeri açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale ile satılacak.



TOKİ KONUTLARI AÇIK ARTIRMAYLA SATILACAK



Osmangazi ilçesinde bulunan Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışa sunulan konutlar ve iş yerleri için satış fiyatları da açıklandı. Buna göre konutların fiyatları 328 Bin TL'den başlayarak 508 Bin TL'ye kadar çıkıyor. İş yerlerinin satış fiyatları ise 240 Bin TL'den başlayarak 1 Milyon 456 Bin TL'ye kadar çıkıyor.



YÜZDE 25 PEŞİN, 24 AY VADE İMKANI



Açık artırma ile satılacak olan konutlar ve işyerleri için satın alacak kişiler yüzde 25 peşin ödeme yapacaklar ve kalan tutarı ise 24 ay vadeyle ödeyebilecekler. Kolay ödeme seçeneği nedeniyle konutların ve iş yerlerinin satışına yönelik büyük bir ilgi olması bekleniyor.



Emlak Yönetim'in yayımlamış olduğu satış ilanına göre konutlar ve iş yerleri satın alma işleminin ardından KDV'den muaf tutulacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri