Emlakçılar ve Gayrimenkul Ofisleri İçin Covid 19 Corana Virüsü Tedbirleri Çalışma Rehberi Yayımlandı!

Bilimsel Danışma Kurulu ile Sağlık Bakanlığı Covid 19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi yayımlandı.

Bilimsel Danışma Kurulu ile Sağlık Bakanlığı Covid 19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi yayımlandı. Yayımlanan rehber ile beraber emlakçılar ve gayrimenkul ofisleri için alınması gereken tedbir ve yeni normal süreci için tavsiyelere yer verildi. Detaylar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı ile Bilim Kurulu yeni normale geçiş dönemi için alınması gereken tedbirleri içeren çalışma rehberi yayımladı.



Yayımlanan rehberde emlak ve gayrimenkul ofisleri için alınması gereken önlemlere yer verildi.



EMLAKÇILAR VE GAYRİMENKUL OFİSLERİ İÇİN KORANA VİRÜS TEDBİRLERİ NELER?



Kapalı ofisler ve işyerleri kapsamında hizmet veren emlakçılar ve gayrimenkul ofisleri de rehberde yer aldı. Yayımlanan rehberde COVID-19 bulaşma riski açısından alınması gereken önlemlerle ilgili bilgilendirme afişleri (el yıkama, maske kullanımı ve iş yeri içinde uyulması gereken kurallar) için hazırlanan afişin asılması istendi.



Yine ofislerin girişlerine herkesin kolaylıkla ulaşabileceği el antiseptiği bulundurulması istendi. Bunlara ek olarak iş yerinde her 4 metrekareye 1 kişi düşecek şekilde çalışan ve müşteri alınması gerekirken buna uygun olarak çalışan planlaması yapılmasına yer verildi.



Ofislere girişte müşterilerinin yanında bulunan kişilerin dışarıda kalmasının teşvik edilmesi, girişte kişiye el dezenfaktanı sıkılması ya da yüzde 70 oranında alkol içeren kolonya kullanılması, maskesiz içeriye girişlere izin verilmemesi, maskesi olmayan kişilere verilmek üzere ofislerde maske bulundurulması, içerinin sürekli olarak havalandırılması gibi ek önlemlere yer verildi.





Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri