Emsallerine Göre Bedavaya! Milli Emlak Az Bir Birikimi Olana Müstakil Ev, Lojman, İmarlı İmarsız Arsa, İşyeri Satıyor

Milli Emlak Gayrimenkul satış ilanları büyük yatırım fırsatı sunuyor. Altınını, dolarını bozduranlar için apartman dairesi, müstakil ev, devre mülk, arsa, arazi, bahçe, işyeri, dükkan, ofis...

Gayrimenkul yatırımı için büyük fırsatlar bulunuyor. Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde Milli Emlak Müdürlüklerine bağlı gayrimenkuller emsallerine göre çok daha düşük fiyattan açık artırmaya çıkarılıyorlar. Katılımların az olması durumunda ilk teklif fiyatı üzerinden satılan gayrimenkuller, bulunmaz rakamlar ile alınabiliyor. Devletin satışa çıkardığı son gayrimenkullerde ise birçok birçok alanda yatırım seçeneği sunuluyor.

AKBARALARINIZIN VERMEYEĞİ FİYATLARLA SATILIK EV, ARABA, ARSA, ARAZİLER

Milli Emlak duyurularının takip edilmesinin en önemli nedeni fiyatları. Emlak sektöründe oluşan fiyatların altında satılan gayrimenkullerden almak için ise açık artırmaya katılım sağlayıp muhammen bedel üzerinden teklif sunmak gerekiyor. Bu şekilde kamudan ev, arsa, işyeri ve benzeri bir gayrimenkul almak isteyenler ise güncel ilanları inceleyecekler.

Milli Emlak'tan Satılık Lojmanlar

Milli Emlak'tan Satılık İşyerleri

Milli Emlak'tan Satılık Arabalar

Milli Emlak'tan Satılık Araziler

Milli Emlak'tan Satılık Arsalar

İLK TEKLFİ FİYATLARINA SATILIYOR BAZILARI KATILIM OLMADIĞINDAN SATILAMIYOR

Yukarıda yer alan listelerdeki lojman ilanlarında İstanbul'da 210.000 TL'ye düşük m2 daire satılacağı duyuruldu. Bu duyurunun dışında 21.000 TL'den başlayan fiyatlarla ekonomik ömrü tamamlanmış eski model araçlar, 1.000 TL gibi rakamlarla araziler bulunuyor. İmarlı arsa satışları da yine çok uygun koşullarda satışa çıkarılmış durumda.

Milli Emlak Müdürlüğüne ait olan gayrimenkullerin satışları ihale ile olur. Kurumlar satışlar öncesinde başvuru toplar daha sonra ihale düzenler.

Ancak vatandaşların çoğu bilmediğinden yada ihale işlemleri ile uğraşmak istemediklerinden bu gayrimenkuller için başvuru yapmıyorlar. Bu durumda taşınmazlar ya ilk teklif fiyatları üzerinden satılıyor yada başvuru olmadığından dolayı elde kalıyor. Bu durumda vatandaşlar çok uygun fiyatlar yatırım yapmış oluyorlar.

LOJMAN, ARSA, İŞYERİ ALIMLARINDA KREDİ KULLANIM ŞANSI DA VERİLİYOR

Lojman satışları için kamu bankaları ile İş, Bankası, Denizbank, Garanti BBVA gibi bankalarda özel kredi paketleri sunuyorlar. Lojman kredisi adıyla sunulan bu krediyle ev almak mümkün. Milli Emlak'tan satılan arsa ve araziler için de kredi kullanımı mümkün olurken araç alımlarında sistem şartlara tabi işliyor. Bankalar en fazla 8 yaşına kadar olan araçlar için kredi sağlıyorlar. Eski model araçlar için kredi çekilemez.

Emlak Haberleri Haberleri