En Çok Tercih Edilen Model! 120 Metrekare 3+1 Prefabrik Ev Fiyatları Ekim 2021

Kendi ev alanı, arsası, arazisi olan ve prefabrik ev kurmak isteyenler fiyat tablosunu merak ediyorlar. En fazla tercih edilen model olan 3+1 ve 120 metrekare prefabrik ev fiyatlarını araştırdık.

Prefabrik ev alma planı yapanlar, kendi arazisi arsası için tasarrufu olanlar ilk olarak fiyat listelerini merak ediyorlar. En çok 3+1 tipinde olan prefabrik evler için bu alanda hizmet veren bazı firmaların ekim 2021 dönemi fiyat listeleri belli oldu.

EKİM 2021 DÖNEMİ PREFABRİK EV FİYATLARI

Ekim ayı içerisinde prefabrik ev almak isteyen vatandaşların en büyük endişesi artan dolar kuru nedeniyle fiyatların yükselip yükselmediği. Prefabrik ev fiyatları çok sayıda etmene bağlı olarak değişebilir. Malzeme üretim aşamasından evin kurulum aşamasına kadar olan süreçte fiyatlar vatandaşların taleplerine göre belirlenir.

Prefabrik ev fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan en önemli faktörler aşağıda yer aldığı şekildedir.

* İlk olarak prefabrik ev fiyatı evin büyüklüğüne göre belirlenir. Evin büyük olması fiyatların artması anlamına gelir. Prefabrik evler 40 metrekareden çok daha büyük hatta 2 veya 3 katlı olabilir. Evin büyüklüğü ne kadar fazla ise ödenecek tutar o kadar yüksek olur.

* Prefabrik ev alımlarında fiyatların belirlenmesinde diğer önemli etmen evin malzeme kalitesi. İthal ürünler ve farklı malzeme türleri prefabrik ev fiyatlarının belirlenmesini sağlar.

* Prefabrik ev fiyatlarının ucuz olmasını sağlayan diğer etmen ikinci el evler. İkinci el prefabrik evler sıfır fiyatlarına göre daha ucuz olabilirler.

3+1 TİPİNDE 120 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE Kİ EVLERİN FİYATLARI

Prefabrik ev fiyatları çok sayıda etmene bağlı olarak değişir. Ancak ortalama olarak firmalar 120 metrekare ve 3+1 daireler için 110.000 TL ile 135.000 TL arasında bir fiyat talep ederler. Bazı firmalarda evin büyüklüğü 123 metrekare olurken bazı firmalarda 117 metrekare olur. Bu küçük farklar fiyatı değiştirir.

Emlak Haberleri Haberleri