En ucuza en kârlı yatırım için son saatler: Denizbank 68 bin TL, 90 bin TL'ye tarla satıyor!

Denizbank gayrimenkul satış ilanları yayınlandı. Ucuz yatırım için tarlaları satışa çıkaran banka, 68 bin TL'ye tarla sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte o ilanlar.

Türkiye'de gayrimenkul yatırımları önceki aylarda konut üzerinde yoğunlaşırken şimdi ise arsa ve tarla üzerine yoğunlaştı. Artan konut fiyatlarının ardından konut satın almak ve konut yatırımı yapmak zorlaştı. Ekonomistler, gayrimenkul yatırımlarında artık yeni bir döneme geçildiğini ve toprak yatırımı yapmanın ilerleyen dönemlerde daha kârlı olacağını ifade ediyorlar.

İnternet sitelerinde tarla, arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler için birçok ilan yayımlanıyor. Bazı ilanların fiyatı oldukça yüksek iken bankalardan sunulan tarla ve arsa ilanları ise piyasanın çok altında fiyatlara alıcı bulabiliyor.

Denizbank gayrimenkul satış ilanları: En ucuz tarlalar burada!

Bankaların gayrimenkul satış ilanları son dönemde oldukça rağbet görüyor. Emlak piyasasının çok altında fiyatlarla satış yapılması nedeniyle ilk tercihlerden biri olan bankalar, mülkiyetinde bulunan taşınmazları satışa çıkarıyor. Bankalar, ellerindeki gayrimenkulleri kısa sürede elden çıkarıp mevcut zararlarını karşılama yoluna gidiyor, bu nedenle fiyatları çok aşağıda tutuyorlar.

Tarla satışı yapan bankalardan biri olan Denizbank, gayrimenkul satış ilanları içerisinde birçok tarla ilanı yer alıyor. Üstelik bu tarlalar ilerleyen süreçlerde yatırımcısına büyük kâr sağlarken, fiyatları da 100-200 bin liranın altında oluyor.

Türkiye'nin en fazla tercih edilen özel bankalarından biri olan Denizbank, mülkiyetindeki tarlaları elden çıkarmak için ilanlarını güncelledi. Yukarıdaki görselde yer alan tarlalar, Konya Ilgın ilçesi Argıthanı mahallesinde yer alıyor. Satış için son saatleri olan ilanlarda 20100 m2 tarla için 90 bin TL ve 14255 m2 tarla için ise 90 bin TL fiyat biçiliyor. Başlangıç bedellerine verilen son teklif 90 bin TL olduğu için bu taşınmazları almak isteyenler son teklifi ödeyerek satın alabilecekler.

Satışı için çok kısıtlı bir süre kalan diğer tarlalar ise Bursa Orhaneli ilçesi Göynükbelen mahallesinde bulunuyor. Buradaki 5959 m2 arsa için 125 bin TL, 6652 m2 tarla için ise 140 bin TL fiyat verildi. Bu tarlalara da sahip olmak isteyen kişiler, görselde belirtilen ücreti ödeyerek tarla sahibi olabilecekler.

Denizbank gayrimenkul ilanları içerisinde birçok tarla, arsa, arazi ve konut ilanı yer alıyor. Bu kalemlerde yatırım yapmak isteyenler için en uygun fiyatlar sunuluyor. İlanların devamı için Denizbank'ın gayrimenkul ilanları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Emlak Haberleri Haberleri