Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Konut, Arsa, Tarla Ve Bahçe Niteliğindeki 18 Adet Taşınmazı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ilçede bulunan 18 adet taşınmazın ihaleyle satılacağını kamuoyuna duyurdu.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ilçede bulunan 18 adet taşınmazın ihaleyle satılacağını kamuoyuna duyurdu. 25 Ağustos 2020'de yapılacak olan ihale ile satılacak olan taşınmazlar ile alakalı olarak detaylı bilgiler açıklandı.

Türkiye'de taşınmazların ihale yoluyla satışına yönelik ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından bugün yayımlanan ilana göre belediye mülkiyetinde olan 18 adet taşınmaz satışa çıkarıldı. İhale ile yeni sahipleri belirlenecek olan taşınmazlara yönelik detaylı bilgiler Tepebaşı Belediyesi tarafından paylaşıldı.



İHALE 25 AĞUSTOS'TA YAPILACAK!



Tepebaşı Belediyesi'nin verdiği bilgilere göre satışa sunulan 18 adet taşınmaz arsa, konut, bahçe ve tarla niteliğine sahipler. 25 Ağustos'ta yapılacak olan ihaledetaşınmazların satış işleminde açık teklif usulü uygulanacak.



MUHAMMEN BEDELLER BELİRLENİP AÇIKLANDI



Satışa çıkarılan taşınmazlar için belirlenen muhammen bedeller de kamuoyuna duyuruldu Buna göre taşınmazlar 34.000 TL ile 888.000 TL arasında değişen muhammen bedellerle satışa sunuldu. Yine Tepebaşı Belediyesi tarafından belirlenen geçici temiant bedellerinin ödenmesi ihaleye giriş şartı olarak açıklandı.



İhale tarihinden önce geçici teminat bedellerini ödeyen gerçek veya tüzel kişiler ihaleye katılabilecekler. Açık arttırmanın yapılacağı ihalede muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren kişiler taşınmazların yeni sahipleri olacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri