Ev Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Evlerini dekore etmek isteyen yurttaşların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Bazıları küçük dokunuşlar olarak görülse de bu dokunuşlar ev

Evlerini dekore etmek isteyen yurttaşların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Bazıları küçük dokunuşlar olarak görülse de bu dokunuşlar ev

Evlerini dekore etmek isteyen yurttaşların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Bazıları küçük dokunuşlar olarak görülse de bu dokunuşlar eve hava katıyor. En basit yöntem olan mobilyaların yerlerin değişmesinden tutun da birçok minik değişiklik eve hareketlilik kazandırıyor. Özellikle vakitlerinin çoğunu evlerinde geçiren bayanların minik olsun büyük olsun her türlü dekorasyondan memnun oldukları biliniyor. Dekorasyonunun boyutu bütçe ile alakalı olmasından dolayı yeterli bütçeye sahip olunmaması durumunda dahi yapılacak dekorasyonlar elbette bulunur.



Mobilyalar Üstünde Minik Temaslar İle Dekorasyon



Ev içinde bulunan mobilyalarınız üstünde yapacağınız oldukça minik dokunmalar ile değişiklik yapılabilir. Özellikle ahşap olan mobilyalarınızın rengini yenileyin. Farklı bir renk düşünüyor iseniz yapacağınız zımparalama sonrası ya ahşap koruyucu ile vernik kullanarak ya da ahşap boyası aracılığı ile mobilyalarınızın dekorasyonunu sağlayabilirsiniz.



Mobilyada beyaz renk vurgusunu gerçekleştirin. Mobilyalarınızın bir kısmını ya da tamamını parlak özellikteki beyaz bir boya ile boyayın. Beyaz her zaman odanın içine dinamik kazandıran ve hareketlendiren bir renktir. Hem mobilyalara hem de oda içerisine yeni bir görünüm kazandırmış olursunuz. Odalar daha çekici hale dönüşecektir.



Rengârenk Yer Döşemeleri



Odadaki mobilyaların havasını değiştirmek ve hem oda hem de mobilya üstünde bir hava kazandırmak maksadı ile boyanan mobilyalar ile ortak havayı tamamlaması adına yer döşemeleri de aynı renge boyayın. Odanın hem renk açısından ahengini oluşturacak hem de odayı ayrı cazibe merkezi haline dönüştürecektir.



Cümle Kapısı da Renkli Olsun



Evinizin dış kapısında da ufak dokunuşlar ile hareketlilik sağlayabilirsiniz. Minik birkaç adım ile evinize ayrı bir hava katabilirsiniz. Giriş kapınızın da rengini değiştirebilirsiniz. Üzerinde bulunan kapı süsü ile oluşturacağı ahenk ile yeni renk eve ayrı bir hareketlilik kazandıracaktır. Taptaze bir görünüm elde edeceksiniz.



Bitkisel Bir Temas İle Hava Katma



Çiçek içerikleri ile pencere kenarlarını hareketlendirin. Birbirinden harika çiçekleri pencerelerinizin kenarlarına düzgün bir şekilde yerleştirerek ayrı bir hava oluşturmak mümkündür. Hem dışardan bakıldığında hem de içeriden görüldüğü ayrı bir hava kazandıran bir görsel şölen oluşturmak bu şekilde mümkün oluyor.

Emlak Haberleri Haberleri