Evler, Binalar için Doğal Enerji Sistemi Finansmanı! Güneş Enerjisi, Su Kuyusu

Doğal enerji tüketimine destek olan güneş Enerjisi, Güneş Panelleri, Rüzgar tribünleri, Su kuyusu, Hidrofor vb.

Doğal enerji tüketimine destek olan güneş Enerjisi, Güneş Panelleri, Rüzgar tribünleri, Su kuyusu, Hidrofor vb. sistemlerde kullanılmak üzere finansman kullanmak isteyen müşterilere Albaraka Türk Katılım Bankası özel ödeme koşullarıyla finansmanlar sağlıyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından vatandaşların çok sayıda alanda ihtiyaç duyduğu nakit destek sağlanıyor.



Bankanın emlak alanında sağladığı özel desteklerden bir tanesi olan Doğal Enerji Finansmanının tüm detaylarını inceledik. Albaraka Türk Katılım Bankası'nın uyguladığı kar payı oranları, ödeme sürecine ilişkin detaylar, esnek ödeme koşulları ve kredi kullanım şartları



36 AY VADELİ DOĞAL ENERJİ FİNANSMANI



Vatandaşlar evlerine konutlarına yada binalara ortak olarak doğal enerji kaynağı için sistem kurdurmak isteyebilirler.



Bu durumda oluşacak maliyetler için bankalalardan kredi kullanılabilir. Çok sayıda banka bu krediyi ihtiyaç kredisi kapsamında müşterilerine sunuyor. Albaraka Türk Katılım Bankası ise doğal enerji sistemleri için özel bir kredi sağlıyor.



BANKANIN FİNANSMAN ÖZELLİKLERİ



Albaraka Türk Katılım Bankası müşterilerinin doğal enerji sistemleri kurmaları için oluşacak masraflar için 36 ay vadeli finansman imkanı sunuyor. Bu finansman kullanımlarında müşteriler her türlü masrafı finansmana dahil edebilirler.



Bu çerçevede müşteriler malzeme alımları, sistemin kurulması, işçilik parası gibi masrafları için Albaraka Türk Katılım Bankası'nın finansmanından yararlanabilirler.



Banka müşterilerinin finansman kullanımları sonrası ödemelerine ise vade sürecine göre kar payı uyguluyor. Banka tarafından ilan edilen kar payı oranları tablosuna göre müşteriler 0 ile 24 ay arası bir ödeme planladıklarında kar payı oranı yüzde 1.25 olacak. Eğer ödeme süreci 25 ay ile 36 ay arasında olacaksa kar payı oranı yüzde 1.40 olarak.



BAŞVURU KANALLARI



Söz konusu finansman için başvuruda bulunacak olan müşteriler sadece Albaraka Türk Katılım Bankası şubelerinden başvuru yapabilecekler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri