Fabrikadan halka dev kampanya! Anahtar teslim 2+1 prefabrik ev fiyatı 158.600 TL

Prefabrik ev almak isteyen kişilere kaçmaz kampanya açıklandı. Deprem sonrası ilginin arttığı prefabrik ev fiyatları için fabrikalardan anahtar teslim yeni ucuz ev satışı duyurusu yapıldı.

Fabrikadan halka dev kampanya! Anahtar teslim 2+1 prefabrik ev fiyatı 158.600 TL - Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında vatandaşlar her deprem sonrasında olduğu gibi bir kere daha prefabrik evlere yoğun ilgi göstermeye başlamıştı. Bir yandan deprem bölgesinde oluşan yoğun ihtiyaç, bir yandan da 81 il genelinde deprem paniği ile vatandaşın prefabrik evlere yönelmesi ile prefabrik ev fiyatlarında yaşanan artış dikkat çekmişti. 

Süreçte prefabrik ev markaları ve üretim yapan fabrikalar taşın altına ellerini koyarak maliyetine satışlara başladıklarını açıkladı. Fabrikadan halka yapılan satışlarda cazip fiyatlar öne çıkarken firmalar anahtar teslim prefabrik ev fiyatları için yeni indirimler yaptıklarını duyurdu. Sahibinden satışa çıkan evlerde aracı komisyonları devreden çıkartıldığı için çok daha uygun fiyatlarla satılıyor. 

SAHİBİNDEN SATILIK PREFABRİK EV FİYATLARI KAÇ TL, NE KADAR?

Fabrikadan halka satış yapan prefabrik ev markaları yeni satış kampanyalarını peş peşe yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında farklı firmaların ürettiği farklı modellere ilişkin pek çok modelde cazip fiyat seçenekleri sunuldu. 

Yayımlanan ilanlar arasında farklı illerde yer alan çok sayıda seçenek sunulurken bunlar arasında imalattan 40 M2 2+1 prefabrik ev fiyatı 158 bin 600 TL'lik rakam ile dikkat çekti. Yapılan açıklamada "Çünkü biz aracı firma değil, bu işi 2006,dan beri aynı güven ve deneyimle yapmaktayız, çünkü biz kaliteli imalat personeli istihdam ederken toplu alımlarda maksimum ıskontoyu sağlayacak personellerde istihdam etmekteyiz, çünkü biz bu işin çarşısında uzun yıllar faaliyet gösteren ve sektörde kalıcı olmayı garantileyen bir firmayız" diyerek fiyatın neden düşük olduğu açıklandı. 

PREFABRİK EV YAPANLARA DEVLET YARDIMI! 200.000 TL HİBE PARA YARDIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Devlet ihtiyaç sahiplerine para yardımları yapmaya devam ederken Hane Tadilat, Büyük Onarım ve Yapım Programı kapsamında prefabrik ev almak isteyenlere devlet hibe para yardımı da yapmaktadır.

2023 yılı için söz konusu rakam 200 bin liraya kadar çıkartılırken bu yardımı almak isteyen kişilerin Hane içinde kişi başına düşen geliri net asgari ücretin 1/3’ünden az (2023 yılı için 2.835,60 TL) olmakla birlikte yaşlılık, engellilik, tek ebeveynli aile, dul olma gibi özel şartlardan herhangi birine haiz olma, aynı zamanda onarımı yapılacak evin ya da ev yapımlarında arsanın tam hisseli tapusuna haiz olma şartlarını da taşıması gerekmektedir. Başvurular Aile Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri ile Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıflarına yapılmaktadır. 

NOT: emlak365.com sitesi tarafından ilan sitelerinden fiyatlar derlenerek haber yapılmış olup, sitemiz üzerinden satış ya da pazarlama yapılmamaktadır. 

Emlak Haberleri Haberleri