Fabrikadan Halka Prefabrik Ev Fiyatları! Bahçesi, Arsası Olan Yaşayacak, Anahtar Teslim 118 Bin Liraya Ev Sahibi Olacak

Ucuz prefabrik ev arayanlara fabrikalar bahar kampanyası başlattı. Anahtar teslim olarak satılan ucuz prefabrik ev fiyatları ile 118 bin TL ödeyenler konut sahibi olacak. İşte ev fiyatları...

Baharın gelmesi ile beraber bahçesi, arsası olanlar prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başlarken fabrikalardan da beklenen kampanya açıklamaları peş peşe gelmeye başladı. Son dönemde yaşanan depremlerin ardından pek çok kişinin daha güvenilir bulması nedeni ile prefabrik evlere yönelmesi ile talep artmış, talepte yaşanan artış fiyatlara da zam olarak yansımıştı.

Ucuz ev sahibi olmak için hayaller kurarken büyük mağduriyet yaşarken fiyatlara indirim müjdesi fabrikalardan geldi. Fabrikadan halka satış yapan prefabrik ev firmaları fiyatlarına büyük oranda indirim yaparken kampanyalı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Özellikle de bahçeli ve verandalı olan evlerin fiyatlarında cazip seçenekler sunulurken bu evlerin yine anahtar teslim olarak satışa sunulması da büyük kolaylık sağladı.

PREFABRİK EV FİYATLARI NİSAN 2022! EN UCUZ EV KAÇ TL, FİYATLAR NE KADARDAN BAŞLIYOR?

Pandemi döneminde zorunlu karantina ve yasaklardan kaçmak isteyen pek çok kişi arsa ve tarla yatırımı yapmış, hobi bahçesi haline getirilen bu alanlarda vatandaş doğa ile iç içe yaşama fırsatı aramıştı. Yine köyü olan kişilerde köylerine dönüş yaparak hastalık sürecini atlatmaya çalışmıştı.

Bu dönemde alınan arsa ve tarlalar için prefabrik ev arayan kişilerin sayıları artarken fabrikalar aracıları aradan çıkararak direkt kendileri fabrikadan halka satış yapmaya başladı. Böylelikle satış fiyatı son derece makul seviyelere çekilirken bazı firmaların kredi kartına taksitle ev satışı yapmaları da dikkat çekti. Fabrikadan direkt satış yöntemi ile ilana çıkan evlerde metrekareye göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor.

Prefabrik evin fiyatını belirleyen en önemli kriterlerin başında evin metrekaresi ve oda sayısı yer alırken yine evin dışında kullanılan kaplama, verandası ya da balkonu olup olmaması, tek katlı ya da çift katlı olması, mutfak dolapları, anahtar teslim olarak satışa sunulup sunulmadığı gibi kriterler belirleyici etkenler olarak öne çıkıyor.

Sahibinden ikincil el prefabrik ev fiyatları ile yarışan sıfır fabrikadan halka doğrudan satılan prefabrik ev fiyatları yoğun ilgi görürken bazı fabrikalarda talep nedeni ile sıra oluştuğu ve teslimat için ileri tarih verildiği belirtiliyor. Alım yapmadan önce mutlaka farklı firmalardan teklif alınması ise daha ucuz almak isteyen kişilerin mutlaka tercih etmeleri gereken yöntemler arasında bulunuyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri