Fiyatını Görenler Kapışacak, Arsası Olmayan Kalmayacak! Milli Emlak'tan Aylık 125 TL Taksitle Satılık Hazine Arazileri

11 Nisan 2022 gününe özel yeni Milli Emlak arsa satışları ilanları yayımlandı. 79 ilde 5.417 taşınmaz satışa sunuldu. Milli Emlak'tan satılık arsalar, hazine arazileri, tarla ve hobi bahçesi fiyatları

Korona virüs salgını döneminde konut fiyatları büyük bir patlama yaşarken bir yandan da vatandaşlar doğa ile iç içe olmak, pandemi yasaklarından, zorunlu karantinalardan kaçmak için arsa yatırımı yapmaya başlamıştı. Arsa, tarla ve hobi bahçesi fiyatları katlanarak artarken her geçen gün yükselen fiyatlar nedeniyle ucuz arsa yatırımı yapmak nerede ise imkânsız hale gelmişti.

Ucuz arsa yatırımı yapmak isteyen kişilerin beklemiş olduğu ilanları Milli Emlak yayımladı. Milli Emlak'tan satılık arsa ilanları düşük satış fiyatları ile büyük yankı uyandırırken bu arsaların KDV'siz, 5 yıl emlak vergisi muafiyeti ve 24 ay taksit fırsatıyla satılması da talebi arttırdı.

11 NİSAN 2022 TARİHLİ SATIŞTAKİ HAZİNE ARAZİLERİ HARİTASI LİSTESİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan yeni hazine arazileri listesi yayımlandı. Kurumun resmi internet sitesi adresi olan Milli Emlak GOV TR internet sitesi üzerinden yayımlanan yeni harita ile 79 ilde toplamda 5 bin 417 taşınmazın satışa sunulduğu ilan edildi.

Satışa sunulan hazine arazileri yanı sıra aynı zamanda Milli Emlak bahçe, tarla, bağ, çamlık, taşlık arazi, lojman, ahır ve apartman dairesi ve bahçeli ev gibi çok sayıda taşınmazın da satışını yapıyor.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ, ARSA VE TARLA İLANLARI!

Satışa sunduğu taşınmazların fiyatları ile dikkat çeken Milli Emlak satılık hazine arazileri için sunduğu satış fiyatları ile de dikkat çekiyor. Nerede ise emsallerinin metrekare fiyatına tüm bir taşınmazı satışa çıkaran Milli Emlak bu nedenle yoğun ilgi görüyor.

Örneğin Konya Altınekin ilçesinde yer alan 168 m2 büyüklüğe sahip olan arsa sadece 4 bin TL'lik fiyatı ile satışa sunulurken yine Konya'nın Altınekin ilçesinde yer alan 115,94 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın satış fiyatı ise 3 bin TL olarak ilanlarda yer alıyor.

MİLLİ EMLAK 24 AY TAKSİTLE HAZİNE ARAZİSİ SATIYOR! HAZİNE ARAZİSİ NASIL ALINIR?

Milli Emlak satışa sunduğu taşınmazlar için 24 ay taksitle ödeme imkanı sunarken 3 bin TL'ye satılan hazine arazisini alan bir vatandaş bu sayede aylık 125 TL taksitle arsa yatırımı yapma fırsatı yakalıyor. Satılık hazine arazisi ilanları Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yayımlanırken Milli Emlak il ve ilçe müdürlükleri üzerinden de başvurular yapılabiliyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri