Fiyatlar 318 Bin TL'den Başlıyor! Halkbank İstanbul'da Yatırımlık Konutları Ve İş Yerlerini Satışa Çıkardı!

Halkbank tarafından İstanbul'da konutlar ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Farklı ilçelerde bulunan bu taşınmazlar için piyasa şartlarına göre uygun fiyatlar belirlendi. İşte yatırımlık fırsatlar...

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak son dönemlerde en yüksek kazanç potansiyeline sahip yatırım modellerinden birisi oluyor. Ancak yüksek fiyatlardan dolayı insanlar gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünürken daha sonra kazanç sağlamaları noktasında endişeli olabiliyorlar. Bunun için de en uygun fiyatlarla satılan gayrimenkulleri bulabilmek için çok kapsamlı araştırmalar yapılıyor. Yalnız bankalardan satışa çıkarılan gayrimenkuller aynı zamanda düşük fiyat avantajı ile çok karlı bir yatırım imkanı olabiliyor.

BANKALARDAN GAYRİMENKUL ALMAK KAZANDIRIYOR

Gayrimenkulleri satışa çıkaran bankalar bu taşınmazları herhangi bir yatırım neticesinde temin etmiyorlar. Aksine verilen kredilerden dolayı müşterilerden ipotek alınan ve kredi borcunun ödenmemesi ile mülkiyeti değişen bu gayrimenkuller bankalara yük oluyorlar. Bu durum da bankalar içinb negatif bir görüntü ortaya koyuyor. Nakit olarak kredi zararı bilançolara yansırken gayrimenkuller bankaların oluyor. Ancak kredi zararlarının telafisi bu gayrimenkullerin ucuz fiyata acil olarak satılabilmeleri ile mümkün olabiliyor. Bu da satın alanlar için önemli bir gayrimenkul yatırım fırsatı oluyor.

GAYRİMENKULLERİN EN HIZLI DEĞERLENDİĞİ İL İSTANBUL

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler hangi şehirlerde bu yatırımları yapmaları gerektiği konusunda arayış içerisinde oluyorlar. Yıllardır açıklanan verilere göre gayrimenkuller en çok değerlendiği ilin İstanbul olduğu biliniyor. Ayrıca İstanbul'da gayrimenkullerin satılma süreleri de daha kısa olabiliyor. Bu şekilde varlıklarını İstanbul'da gayrimenkul yatırımına dönüştürenler çok daha kısa sürede kazançlı konuma geçebiliyorlar. Kritik olan ise doğru zamanda, doğru gayrimenkulü, doğru fiyatla satın almak oluyor.

HALKBANK'TAN İSTANBUL'DA SATILIK YATIRIMLIK GAYRİMENKULLER

Bankalardan yapılan gayrimenkul satışlarında en yoğun süreçleri yaşayan bankalardan birisi de Halkbank oluyor. Halkbank tarafından İstanbul'un farklı bölgelerinde yatırım olarak değerlendirilebilecek gayrimenkuller satışa çıkarılmaya devam ediliyor. Şu anda aktif olarak yayınlanan Halkbank gayrimenkul satış ilanlarına göre İstanbul'da konut ve iş yeri niteliklerinde çok sayıda taşınmazın satışı gerçekleştirilecek. işte o taşınmazların bulundukları yerler, nitelikleri ve belirlenen fiyatlar...

Halkbank tarfaından yayınlanan ilanlara göre Sancaktepe ilçesinde çok sayıda iş yeri satışa çıkarıldı. Bu iş yerleri farklı büyüklüklerde olurken fiyatlarının 430 Bin TL'den başladığı bildirildi. İş yerlerinin büyüklüklerinin ise 29 metrekareden başlayıp 113 metrekareye kadar çıktığı belirtildi.

Halbank tarafından konut satışları da yapılıyor. İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan 67 metrekarelik bir konut için Halkbank 384 Bin TL fiyat belirledi.

Halkbank, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde de konut satışı yapıyor. Yayınlanan ilana göre 68 metrekare büyüklüğünde bu konut için 540 Bin TL fiyat isteniyor. Ayrıca Halkbank Ümraniye ilçesinde 29 metrekarelik iş yeri için 318 Bin TL, Sultanbeyli ilçesinde 83 metrekare iş yeri için 372 Bin TL fiyat belirledi.

Emlak Haberleri Haberleri