Fiyatları 6 Bin TL'den Başlayan Kiralık Villalar İçin Şimdiden Rezervasyonlar Başladı!

Geçen sene yer bulmanın imkansız hale geldiği kiralık villalar için vatandaşlar bu sene erken rezervasyonlara başladı. 1 haftalık tatilin 4 kişilik bir aile için 6 bin TL olduğu villalarda yer kalmadı

Pandeminin patlak vermesinin ardından Türkiye'de kiralık villalara yoğun talep artışı yaşanmış, pek çok kişi tatil yapmak için oteller yerine villa kiralamayı tercih etmişti. Yaşanan rekor talep artışı nedeni ile hem kiralık villa fiyatlarına rekor zam gelmiş hem de boş kiralık villa bulmak imkansız hale gelmişti.

Yaşananlardan ders alan vatandaşlar önümüzdeki yaz benzer krizlerden etkilenmemek için ellerini hızlı tutmaya çalışarak villa rezervasyonlarına bu sene erken başlarken pek çok bölgede sezonluk kiralık villalarda kontenjanın dolduğu belirtiliyor. 4 kişilik bir aile için villada tatil yapmanın maliyetinin ise 6 bin liraya çıktığı dile getiriliyor.

4 KİŞİLİK BİR AİLENİN 1 HAFTALIK VİLLA TATİLİ 6 BİN LİRAYA FIRLADI!

Bu sene hem yer sıkıntısı yaşamak istemeyen hem de yaz döneminde fiyatların daha da artacağından endişelenen kişiler erken tatil rezervasyonu yapmaya başlarken konu hakkında açıklama yapan Villacım markasının Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bacak talepte yoğun bir artış olduğunu dile getirdi. Bacak açıklamasında "Kaş-Kalkan'da kiralık villa fiyatları 6 bin liradan başlıyor. Villa kiralamak isteyen Bodrum ve Fethiye'de de en az 7 bin lira ödeyecek" diyerek fiyatlarda yaşanan artışa dikkat çekti.

Kiralık villa fiyatlarının villanın bulunduğu tatil beldesine, denize olan uzaklığına, konumuna, özel havuzu olup olmamasına ve büyüklüğüne göre değiştiğini belirten Bacak ucuz kiralık villa ilanı veren sahte sitelere karşı da vatandaşları uyardı.

Emlak Haberleri Haberleri