Garanti BBVA'dan 90 Bin TL'ye, 95 Bin TL'ye, 100 Bin TL'ye Satılık 2+1, 3+1, Dubleks Konutlar!

Yeni bir ev satın almak için emlak piyasasında fiyat sorgulaması yapanlara Garanti BBVA'dan cazip teklifler geldi. Garanti BBVA makul fiyatlarla vatandaşlara ev sahibi olma imkanı veriyor.

Türkiye'de ev satın almak isteyenler son günlerde fiyat araştırması yapıp yüksek fiyatlarla karşılaşınca bu taleplerini ertelemek zorunda kalıyorlar. Bir yandan artan inşaat maliyetleri diğer yandan ise ekonomik koşullardan dolayı ev fiyatları akıl almaz seviyelere yükseldi. Emlak piyasasında bir ev satın almak için çok yüksek bedelleri gözden çıkarmak gerekiyor. Yüklü bir maliyetin altına girmek istemeyenler ise ev sahibi olma hayallerini bir başka bahara bırakıyorlar.

BANKALAR KREDİ BORÇLARI KARŞILIĞI KONUTLARIN MÜLKİYETLERİNİ ALIYOR

Ev sahibi olmayı düşünen ama fiyatlardan dolayı bundan vazgeçen vatandaşlara son dönemlerde bankalar tarafından önemli imkanlar veriliyor. Yaşanan ekonomik sorunlar bu alanda farklı bir sektör doğmasına neden oldu. Sorunlu kredilerin sayısının artmasından dolayı bankalar kredi müşterilerinin konutlarının mülkiyetlerini devralmak zorunda kalıyorlar. Bu şekilde kredi borçları kapatılıyor. Ancak bankalar elde ettikleri bu gayrimenkulleri de elde tutarak bir kazanç sağlayamıyorlar.

EVLER UCUZ FİYATLA SATIŞA ÇIKARILIYOR

Bankaların mülkiyetlerine geçen konutlar için kısa sürede acele koduyla satış kararı çıkıyor. Bankaların bu konutları saklamasının herhangi bir getirisi olmuyor. Üstelik bu konutların mufaza edilmesinin de bir maliyeti oluyor ve bankalar bunu da karşılamak zorunda kalıyorlar. Bundan dolayı banka mülkiyetine geçen konutlar uygun fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bu satışlar da ev sahibi olmak için ucuz fiyatlı konut arayanlar için fırsat olabiliyor.

GARANTİ BBVA'DAN SATILIK KELEPİR KONUTLAR

Garanti BBVA oldukça fazla kredi kullandıran bir banka olarak şu anda çok sayıda konutun mülkiyetini almış durumda. Bu mülkiyeti alınan konutlar Garanti BBVA tarafından satışa çıkarıldı. Garanti BBVA'nın konut satış ilanları ile duyurduğu bu satışlarda oldukça makul fiyatlar isteniyor. Bu şekilde Garanti BBVA'dan kelepir konut satın alınabiliyor. İşte Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı konutların bazı ilanları ve istenen fiyatlar...

Garanti BBVA tarafından yayınlanan konut satış ilanına göre Mardin'in Yeşilli ilçesinde iki apartman dairesi satışa çıkarıldı. Bu apartman dairelerinin 88 metrekare büyüklüğünde oldukları, fiyat olarak ise 90 Bin TL ile 95 Bin TL'nin belirlendiği bildirildi.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de Garanti BBVA tarafından konut satışı yapılıyor. 113 metrekare büyüklüğünde olan bu konut için banka 170 Bin TL istiyor.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Garanti BBVA tarafından satışa çıkarılan 92 metrekarelik apartman dairesi için ise 120 Bin TL'lik bir fiyat açıklandı.

Kırıkkale Merkez'de bulunan ve 78 metrekare büyüklüğünde olan ev için Garanti BBVA 100 Bin TL fiyat açıkladı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Garanti BBVA tarafından satışa sunulduğu duyurulan 83 metrekarelik konut için 100 Bin TL fiyat belirlendi.

Garanti BBVA'nın Çorum Merkez'de sahibi olduğu 137 metrekarelik apartman dairesi için ise 175 Bin TL isteniyor.

Garanti BBVA Samsun'un merkez ilçesi olan İlkadım ilçesinde 125 metrekarelik çatı dubleksi için 140 Bin TL fiyat açıklaması yaptı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde Garanti BBVA tarafından satılacak olan 92 metrekarelik apartman dairesi için 320 Bin TL fiyat isteniyor.

Emlak Haberleri Haberleri