Gayrimenkul yatırımında Ağustos fırsatları Vakıfbank'tan! 275 Bin TL'ye ev, 90 Bin TL'ye konut imarlı arsa!

Vakıfbank tarafından gayrimenkul satış ilanları yenilendi. Bankanın oldukça uygun fiyatlarla ev ve konut imarlı arsa sattığı görüldü. İşte Vakıfbank'ın gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için son fırsatları!

 Gayrimenkul satın almak isteyenlere özel fırsatlar Vakıfbank'tan sunulmaya devam ediliyor. Banka tarafından satışa çıkarılan çeşitli niteliklerdeki gayrimenkuller için oldukça uygun fiyatlar açıklandı. Emlak piyasasında fiyatlar çıldırmışken açıklanan bu fiyatlar yatırım yapmak isteyenleri heyecanlandırdı. Gayrimenkul satış ilanlarını yenileyen Vakıfbank kazançlı bir gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere makul imkanlar sağlıyor.

BANKADAN GAYRİMENKUL SATIŞ SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Bankalardan gayrimenkul satışlarında belirli bir sistem işletiliyor. Buna göre önce banka sahibi olduğu gayrimenkullere dair ilanlar yayınlıyor. Bu ilanları inceleyenler satın almak istedikleri gayrimenkul için bankaya teklifte bulunuyor. Bankanın herhangi bir şubesine giderek yapılan işlem ile teklif aşaması aşılıyor. Bu aşamadan sonra ise bir geri sayım başlıyor. Belirli bir süre ilan açık tutuluyor ve yeni tekliflerin yapılması bekleniyor. Bir türlü ihale sistemi işletiliyor. Süre sonunda ise en yüksek teklifin sahibi gayrimenkulü satın almaya hak kazanıyor. Az teklif olan gayrimenkulün fiyatı yükselmezken talebe göre çok teklif halinde fiyat artabiliyor. 

VAKIFBANK GAYRİMENKUL SATIŞ İLANLARINI YENİLEDİ!

Bankanın mülkiyetine geçen gayrimenkuller düzensiz bir sıralama ile satışa çıkarılıyor. Vakıfbank da yeni ilanları yayınladı. Bu şekilde konut, arsa, tarla, villa gibi çeşitli niteliklerde gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Vakıfbank bu gayrimenkuller için teklif beklerken emlak piyasasına göre ucuz fiyatların açıklanması yoğun teklifleri olması ile sonuçlanabilir. 

VAKIFBANK'TAN SATILIK KELEPİR EV

Vakıfbank'ın yayınladığı gayrimenkul satış ilanına göre Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir konut satışa çıkarıldı. Sağlık Mahallesi'nde bulunan konutun büyüklüğünün 75 metrekare olduğu bilgisi verildi. 2+1 daire için Vakıfbank 275 Bin TL fiyat açıkladı. Bu fiyata normal piyasa şartlarında ev satın almanın imkanı bulunmuyor. Üstelik evi satın almak isteyenlere Vakıfbank tarafından konut kredisi desteği de veriliyor. 27.500 TL peşinat ödemesi yapan vatandaşlar kalan tutar için Vakıfbank'tan aylık yüzde 1,29 faizle 120 ay vadeli konut kredisi çekebiliyorlar. 

KONUT İMARLI ARSA SATIŞA ÇIKTI

Türkiye genelinde konut imarlı arsa konusunda sıkıntılar yaşanan bir dönemde Vakıfbank konut imarlı arsa satışı yapacağını duyurdu. Şanlıurfa Hilvan'da 322 metrekarelik konut imarlı arsa 90 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. 

Emlak Haberleri Haberleri