Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konut İmarlı İki Arsayı İhaleyle Satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre konut imarlı iki arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre konut imarlı iki arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. 17 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ihaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin teklifleri kapalı teklif usulü ile kabul edilecek.

Türkiye'de konut satışlarının artmasıyla beraber belediyeler kendi mülkiyetlerinde olan ve konut projelerinin yapılmasına müsahit bulunan arsaları ihaleyle satışa çıkarmaya devam ediyorlar. Son yayımlanan ihale ilanına göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı iki arsayı ihale ile satacağını duyurdu. Bu şekilde elde edilecek gelirle belediye bütçesinin arttırılması amaçlanıyor.



ARSALARIN İHALESİ İLE ALAKALI DETAYLAR BELLİ OLDU



Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın verdiği bilgilere göre 17 Ağustos 2020'de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda ihale gerçekleştirilecek. Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak olan ihale için 17 Ağustos 2020 saat 12:30'a kadar teklif verilebilecek.



SATILIK KONUT İMARLI İKİ ARSA



İhaleyle satışa sunulan konut imarlı iki arsa ile alakalı olarak detaylı bilgiler de açıklandı. Buna göre satışa çıkarılan arsaların ilki Şahinbey ilçesi Kızılhisar Mahallesi'nde bulunuyor. Bu arsanının büyüklüğü ise 3.004 metrekare olarak açıklanırken belirlenen muhammen bedel de 2.553.731 TL olarak duyuruldu.



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkarılan ikinci arsa ise yine Şahinbey ilçesi Kızılhisar Mahallesi'nde yer alıyor. Bu arsanın büyüklüğü ise 2.099 metrekare olarak açıklandı. Arsanın muhammen bedeli olarak ise 1.784.991 TL duyuıruldu.



KAPALI TEKLİF USULÜ UYGULANACAK



İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler tekliflerini kapalı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimine ulaştıracaklar. Muhammen bedelin üzerindeki en yüksek teklif verenler ise arsaların yeni sahibi olacaklar.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri