Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Emlak Konut Fuarında Stant Açtı

Gaziantep Şahinbey Belediyesi gerçekleştirdiği sosyal konut projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi gerçekleştirdiği sosyal konut projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şahinbey Belediyesi 76 bin liradan başlayan fiyatlarla konut satışı yapıyor. Detaylar haberimizde...

Bu sene Gaziantep'te ilk kez ziyaretçilerle buluşan Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı (BUILDEAST) ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı kapsamında Gaziantep Şahinbey Belediyesi de stant açtı.



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "İnşaat Sektörüne Destek Vermeye Devam Edeceğiz"



Belediye tarafından açılan stant yoğun ilgi görürken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'da fuardaki ekibin açmış olduğu standı ziyaret ederek bilgi aldı. Tahmazoğlu yapmış olduğu ziyaret sonrasında "İnşaat sektörü birçok sektörü tetikleyen lokomotif bir sektör.



Bu anlamda hem inşaat firmalarının hem de üreticilerin olduğu bir alan ve bizde Şahinbey Belediyesi olarak standımızı kurduk. Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 3 milyar liralık yatırım yapmışız ve yapmış olduğumuz 10 bine yakın konut, bin 200'ün üzerinde iş yeri, kentsel dönüşümde 8 bin 200'ün üzerinde binanın yıkımını gerçekleştirdik.



Bunların yanı sıra yapmış olduğumuz pazar yerleri, sosyal tesisler ve gençlik merkezleri var. Baktığınızda inşaat alanının her bölümünde Şahinbey Belediyesi olarak yer alıyoruz. Bu vesileyle yaptığımız çalışmaların tanıtımı ve üretmiş olduğumuz konutların satışını biz bu fuarda gerçekleştiriyoruz." dedi.



Şahinbey Belediyesi 76 Bin 750 Liradan Başlayan Fiyatlarla Konut Satıyor



Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu açıklamasında "76 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 konutlarımız, 118 bin TL'den başlayan 2+1 konutlarımız ve 132 bin TL'den de başlayan 3+1 konutlarımız var.



Bugünkü maliyet oranlarına bakarsanız, bu fiyatlara, bu daireleri almak ve yapmak aslında mümkün değil. Fakat biz daha önceden yaptığımız için fiyatları güncellemedik. Bu fiyatlarla vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak istiyoruz." isteyerek sosyal belediyecilik anlayışına verdikleri önemi vurguladı.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"



Emlak Haberleri Haberleri