Gaziantep Şahinbey Belediyesi Konut İmarlı 35 Adet Arsayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla mülkiyeti belediyeye ait olan konut imarlı 35 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla mülkiyeti belediyeye ait olan konut imarlı 35 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Açık Teklif Usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale 29 Temmuz'da yapılacak.

Türkiye'de emlak sektörünün son dönemlerin en çok yıldızı parlayan sektörü olması nedeniyle belediyeler de konut imarları arsaları satışa çıkarmaya başladılar. Konut satışlarının artması ve yeni projelere ihtiyaç duyulması nedeniyle bu arsalara çok büyük bir talep oluyor.



35 ADET ARSA SATIŞA ÇIKARILDI



Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı da bugün resmi bir ilan yayımlayarak ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 35 adet arsayı ihaleyle satılığa çıkardığını duyurdu.



Şahinbey ilçesinde satışa çıkaran arsaların tamamının konut imarı bulunuyor. Yeni konut projeleri için oldukça uygun olan arsaların ihalesini çok ciddi bir talep olması bekleniyor. Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihalede muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren gerçek veya tüzel kişiler arsaların yeni sahipleri olacaklar.



SON BAŞVURU TARİHİ 28 TEMMUZ



29 Temmuz'da Şahinbey Kültür Merkezinde yapılacak olan ihaleye katılmak isteyenler için son başvuru tarihi olarak 28 Temmuz saat 17:00 açıklandı. İhaleye katılacak olanların Şahinbey Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden 100 TL karşılığında ihale şartnamesini almaları gerekiyor.



Şahinbey Belediyesi tarafından satışa çıkarılan arsalar için belirlenen en düşük muhammen bedel 878.000 TL olurken en yüksek muhammen bedel ise 2.787.799 TL oldu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri