Gaziantep Şahinbey Belediyesi Konut İmarlı İki Adet Arsayı İhaleyle Satacak!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde bulunan iki adet konut imarlı arsanın satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilanla ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde bulunan iki adet konut imarlı arsanın satışa çıkarıldığı duyuruldu. Arsalar için düzenlenecek olan ihale 12 Ağustos 2020'de yapılacak.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre ilçede yer alan ve belediye mülkiyetinde bulunan iki adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Arsaların konut imarlı olmaları nedeniyle tüm gözler bu satışlara çevrildi.



İHALE TARİHİ AÇIKLANDI



Satışa sunulan konut imarlı arsalar için 12 Ağustos 2020'de Gazintep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda saat 15:00'da ihale düzenlenecek. İhalede açık teklif usulü uygulanacak.



KONUT İMARLI İKİ ADET ARSA



Şahinbey Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda satışa çıkarılan arsalar ile alakalı olarak detaylar da kamuoyuna açıklandı. Buna göre konut imarlı arsaların ikisi de Kızılhisar Mahallesi'nde bulunuyor. Arsaların birisi 2.089 metrekarelik büyüklükte olduğu bildirilirken diğerinin ise 2.653 metrekare büyüklükte olduğu belirtildi.



MUHAMMEN BEDELLER AÇIKLANDI



Belediye tarafından yapılan bilgilendirmeye göre arsalar için 1.671.704 TL ve 2.122.560 TL'lik muhammen bedeller belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler 2.089 metrekarelik arsa için 51.000 TL, 2.653 metrekarelik arsa için 64.000 TL geçici teminat bedeli ödeyecekler.



İhaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini Şahinbey Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü'nden 250 TL karşılığında alabilecekler.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri