Halk Bankası'ndan Satılık Arsa Tarla İlanları: 452 M2 Arsa Sadece 54 Bin TL! Prim Yapacak Yatırımlık Arsalar

Halkbank satılık gayrimenkuller ilanları güncellendi. Halkbankası'dan satılık tarla ilanları, arsa fiyatları ile yatırım yapmak isteyenlere prim yapacak arsalar

Bankalardan satılık gayrimenkuller ucuz fiyatları ile dikkat çekerken ev sahibi olmak isteyen kişilerin yanı sıra arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere de cazip seçenekler sunuluyor.

Özellikle de prim yapacak arsalar için sunulan fiyat teklifleri yakından takip edilirken Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya gibi iller başta olmak üzere yurdun pek çok şehrinde ucuz arsa satışı ilanları yayımlandı.

HALKBANK SATILIK ARSA İLANLARI YAYIMLANDI! 452 METREKARE ARSA 54 BİN LİRA FİYATLA SATIŞTA !

Halk Bankası satılık tarla ve arsa ilanları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken yayımlanan ilanlarda sunulan düşük fiyatlar dikkat çekti. Yozgat Yerköy satılık arsa ilanı için verilen 54 bin liralık fiyat için ilk teklif bekleniyor.

Tam hisseli olan arsa Yerköy 100. Yıl Mahallesi sınırları içerisinde yer alırken 758 Ada 3 Parsel arsanın büyüklüğü ise 452 metrekare olarak ilan edildi. Arsa için ilk fiyat teklifi beklenirken belirlenen ilk satış fiatı ise 54 bin lira olarak ilan edildi. Açık artırma yöntemi ile satışa sunulan arsa için teklif vermek isteyen kişilerin bankaya bin 620 lira teminat yatırımsaı gerekirken minimum artış tutarı ise bin lira olarak belirlendi.

HALKBANK SATILIK GAYRİMENKUL, ARSA VE TARLA İLANLARI NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR, NASIL ALINIR?

Halk Bankası satılık gayrimenkul ilanları bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup ilanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Yukarıda yer alan linki tıkladığınız anda açılan sayfada yer alan satılık arsa ve tarla ilanlarını inceleyebilir, kendinize en uygun ilanı belirleyerek beğendiğiniz ilanlara teklif verebilirsiniz.

Bunun için ilgilendiğiniz ilanı tıklayarak ilgili şubenin telefon numarasına ulaşabilir, teklif ver butonuna basarak tekliflerinizi iletebilirsiniz. Üye Girişi yapabilmek ve Teklif verebilmek için gayrimenkulün muhammen satış bedelinin yüzde 3'ü tutarındaki geçici teminatın en yakın Halkbank şubesine yatırılması gerekmektedir. Bu tutarı yatıran kişiler almış oldukları üye şifresi ile sisteme giriş yaparak teklif verebilir.

İlk teklifin verilmesinin ardından sistem geri sayacı işletilmekte olup bu süre dolana kadar yeni bir teklif gelmemesi halinde arsanın satışı yapılmaktadır. Yeni teklif gelirse ise bu durumda bin liralık artış yapılarak yeniden tekilf vermenize olanak sağlanır.

Emlak Haberleri Haberleri