Halka Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT 1 dizileri arasında yer alan Halka Dizisi, Salı geceleri ekrana gelmeye devam ediyor. Halka dizisi oyuncuları, konusu ve çekim yapıldığı mekanlar haberimizde!

TRT 1 dizileri arasında yer alan Halka Dizisi, Salı geceleri ekrana gelmeye devam ediyor. Halka dizisi oyuncuları, konusu ve çekim yapıldığı mekanlar haberimizde!

Halka dizisi yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı Es Film yapım şirketine ait bir dizidir. Es yapım daha önce de Payitaht Abdulhamid ve Filinta gibi dizilerin yapımcılığını da üstlenmişti. Polisiye bir dram olan Halka dizi TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümleri her Salı saat 20:00’dan itibaren ekranda oluyor.



Halka Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Halka dizisinin çekildiği yer İstanbul’un farklı semtleridir. İstanbul’un birçok farklı bölgesine uğrayan dizi genellikle Şişli’de geçiyor. Şişli’nin yanı sıra Beyoğlu, Üsküdar gibi semtler de dizinin çekildiği yerler olarak gösterilebilir.



Halka Dizisinin Konusu Nedir?



Halka dizisinin konusu iki farklı gencin kendilerine kurulan tuzak ile mücadelesidir. Dizide iki farklı genç, iki ayrı yaşam ve iki ayrı kurban var. Bu iki genç adamı biraya getiren şey ise bir kumpas. Karanlık dünyanın pis işleriyle mücadele etmeye çalışan Kaan ve Cihangir geçmişin hesabını sormaya başlıyor. Serüven dolu dizi kötü anılara sahip olan Kaan ve Cihangir’in intikamını konu ediniyor.



Halka Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?



Halka dizisinin oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım bulunuyor. İkili dizinin başkahramanları Cihangir ve Kaan’a hayat veriyor. Dizide bu oyunculara son dönemin başarılı genç oyuncularından Müjde rolüyle Hande Erçel ve Bahar rolüyle de Hazal Subaşı eşlik ediyor. Erçel bir mafya babasının kızını canlandırırken Subaşı ise öksüz ve yetim bir polis memuruna hayat veriyor. Halka dizisinde ayrıca başarılı bir polis amiri Cemal Sadık karakteri ile deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da yer alıyor.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri