Halkbank, farkını ortaya koydu! İstanbul'da iş yeri fiyatları, devlet desteği ile düşürüldü!

Bir süredir tüketiciler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ancak olumsuz ekonomik koşullar çerçevesinde bir türlü düşmeyen iş yeri fiyatlarına, Halkbank’tan çözüm geldi. Kamu bankası, yasal e- ihale platformu aracılığı ile iki yeni ihale başlattığını duyurdu.

İstanbul’da gayrimenkullerin fahiş fiyatlardan satışa sunulmasına daha fazla sessiz kalamayan Halkbank, Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile iki yeni ihale başlattığını duyurdu. Kamu bankası ilgili gayrimenkul ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN İSTANBUL ESENYURT’TA KAÇIRILMAYACAK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinin Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan 38 metrekarelik bir dükkan olduğu öğrenildi. Banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 660 bin TL, teminat bedelini ise 19 bin 800 TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN İSTANBUL BAĞCILAR’DA 124 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN!

Halkbank, İstanbul’da uygun fiyatlı iş yeri bulmakta zorlanan tüketiciler ve yatırımcılar için ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile yeni ihalesinin ayrıntılarını paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinin Kirazlı Mahallesi’nde bulunan 124 metrekarelik bir dükkan olduğu öğrenildi. Banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 995 bin TL, teminat bedelini ise 29 bin 850 TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN NASIL DÜKKAN SATIN ALINIR, NEREYE BAŞVURMAK GEREKİR?

Halkbank’ın kendisine ait olan gayrimenkul satış platformu aracılığı ile gayrimenkul satın almak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini banka şubesine yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılmasının ardından ilgili banka personeli ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması ve personelin de sistem aracılığı ile Halkbank Gayrimenkul için giriş bilgilerini paylaşması gerekmektedir.

Halkbank Gayrimenkul sistemine erişim sağlayabilmek için iletilen sistem giriş bilgileri aracılığı ile teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online teklif verilmesi, ihale sonucunda gayrimenkule sahip olabilmek için atılması gereken en önemli adımdır. Yapılan tekliflerin arasından en yüksek tutarı belirten kişi, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.

Emlak Haberleri Haberleri