Halkbank İstanbul, Ankara Ve İzmir'de Uygun Fiyatla Konut Satışı Yapıyor!

Konut fiyatlarının artması nedeniyle çok sayıda vatandaş, “ucuz konut nasıl bulunur” sorusuna cevap aramaya başladılar. Türkiye'de ucuz fiyata konut satın almanın bir yolu da bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlar oluyor. Halkbank da konut satışı yapan bankalar arasında yer alıyor. Halkbank konut satış ilanları güncellendi. İşte uygun fiyata satılık konutlar...

İnşaat maliyetlerindeki yükselmeler emlak sektöründe fiyat bazlı büyük değişimlere neden oldu. Fiyatlar oldukça yükselirken şu anda ev satın almak için göze alınması gereken maliyetler adeta uçtu. Böyle yüksek fiyatlar hakim olmaya başlayınca da konut satışları dururken vatandaşların uygun fiyatlı konut arayışları hız kazandı.

KONUT FİYATLARINDAKİ ARTIŞ İHALELERE YÖNELTTİ

Türkiye'de konut fiyatlarının yükselişinin ardından alternatif konut satışları ile uygun fiyat bulma imkanına dair arayışlar başladı. Bu arayışların tüm adresleri de ihale yoluyla satılan konutlar oldu. Özellikle de bankaların mülkiyetinde olan konutlar bu yolla satışa çıkarılıyor. Vatandaşlar da ilgili ihaleye katılarak uygun fiyata konut satın alabiliyorlar.

BANKALARDAN EV NASIL SATIN ALINIR?

Bankaların açtıkları ihaleler genellikle resmi internet siteleri aracılığı ile duyuruluyor. Bu konutları internet ortamında inceleyen vatandaşlar teklif vermeyi düşündüklerinde ise banka ile irtibata geçiyorlar. Bir teminat bedeli ödeyerek sözleşme imzalayan vatandaşlar ilgili konut için teklif verebiliyorlar. Belirli bir süre içerisinde en yüksek teklifin sahibi konutu satın almaya hak kazanıyor. Bu şekilde uygun fiyata konut satın alınabiliyor. İhaleye katılımın az olması durumunda ise oldukça avantajlı fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor.

Konut satışı yapan bankalardan birisi de Halkbank oldu. Halkbank Türkiye'nin 81 ilinde de konut satışı yapıyor. Bu ilanların içeriğine Halkbank internet sitesi üzerinden bakılabilir. Biz Emlak365 okuyucuları için bu konut satış ilanları içerisinde dikkat çekenleri derleyerek yayınlıyoruz.

HALKBANK ANKARA KONUT SATIŞ İLANLARI

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan 75 metrekarelik konut 45 Bin TL'lik fiyatla satışa çıkarıldı. Beypazarı ilçesinde ise 127 metrekarelik konut için Halkbank 188 Bin TL fiyat belirledi. Büyük konut arayanlar için ise Halkbank, Yenimahalle ilçesinde 225 metrekarelik konutu 520 Bin TL'den sattığını duyurdu. Uygun fiyatlı konut arayan için ise Çubuk ilçesinde 46.510 TL ile satışa çıkarılan 80 metrekarelik ilan dikkat çekti.

HALKBANK İZMİR KONUT SATIŞ İLANLARI

İzmir Bergama ilçesinde 110 metrekarelik konut 99 Bin TL'ye, Karabağlar ilçesdinde 87 metrekarelik konut 191 Bin TL'ye, Konak ilçesinde 285 metrekarelik konut 1 milyon 100 Bin TL'ye ve Çiğli ilçesinde 130 metrekarelik konut 450 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

HALKBANK İSTANBUL KONUT SATIŞ İLANLARI

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde 65 metrekarelik konut 175 Bin TL'ye, Esenyurt ilçesinde 410 metrekarelik konut 950 Bin TL'ye, Sultanbeyli ilçesinde 103 metrekarelik konut 250 Bin TL'ye, Tuzla ilçesinde 66 metrekarelik konut 235 Bin TL'ye, Fatih ilçesinde 63 metrekare konut 540 Bin TL'ye, Çekmeköy ilçesinde 35 metrekarelik konut 190 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Emlak Haberleri Haberleri