Halkbank'tan Aylık Yüzde 1,29 Faizli Konut Kredisi Desteği İle İstanbul'da Satılık Konutlar!

Halkbank tarafından İstanbul'da konut satışları yapılmaya devam ediliyor. Konut kredisi desteği ile Halkbank İstanbul'da hangi konutları satışa çıkardı?

Konut satın almak için imkanlarını değerlendirmek isteyen emlak piyasasının yüksek fiyatları karşısında taleplerini ertelemek zorunda kalıyorlar. Ancak bankalardan yapılan konut satışları vatandaşlara oldukça avantajlı imkanları sağlıyor. Bu şekilde konut satın almayı tercih edenler daha makul fiyatlarla ev sahibi olabiliyorlar. Ancak son dönemlerdeki konut fiyatlarındaki artışlar bu alternatif satış yöntemini de etkiledi.

HALKBANK'TAN İSTANBUL'DA SATILIK KONUTLAR

Halkbank tarfaından İstanbul'da bazı konutlar satışa çıkarıldı. Bu konutlar sorunlu kredilerin karşılığında bankanın mülkiyetine geçen evlerden oluşuyor. Halkbank'ın yayınladığı konut satış ilanlarına göre İstanbul'da Avcılar ilçesinde 184 metrekarelik konut 1 Milyon 890 Bin TL'ye, Kağıthane'de 131 metrekarelik konut 1 Milyon 560 Bin TL'ye, Kağıthane'de 119 metrekarelik konut 1 Milyon 320 Bin TL'ye, Küçükçekmece'de 157 metrekarelik konut 1 Milyon 15 Bin TL'ye, Silivri'de 121 metrekarelik konut 1 Milyon 275 Bin TL'ye ve Esenyurt'ta 162 metrekarelik konut 865 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

KONUT KREDİSİ ÇEKİLEREK SATIN ALINABİLİR

Halkbank tarafından satışa çıkarılan bu konutları satın almak isteyenlere banka tarafından kredi desteği de sağlanabildiği bildiirldi. Buna göre bu konutlar için Halkbank'tan ikinci el konut kredisi çekilebiliyor. Bu kredinin aylık faizi yüzde 1,29 olarak açıklanırken oldukça makul bir maliyet ile ev sahibi olmak için finansman desteği Halkbank'tan temin edilebiliyor. Bu imkanı değerlendirenler İstanbul'da ev sahibi olma imkanı elde ediyorlar.

TEKLİF NASIL VERİLİR?

Halkbank'tan konut satın almak isteyenlerin merak ettikleri bir konu da nasıl teklif yapabilecekleri oluyor. Bunun için en yakın Halkbank şubesine gidilmesi gerekiyor. Ardından burada yapılacak işlemlerle konut satın almak için teklif verme imkanı sağlayacak şifre müşterilere veriliyor. Müşteriler sisteme girerek konut satın alma teklifinde bulunuyorlar. Süre sona erdiğinde ise en yüksek teklifin sahibi konutu satın almaya hak kazanıyorlar.

Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri