Halkbank'tan İstanbul'da Satılık Daireler! 120 Ay Vadeli Kredi Paketiyle Birlikte

Halkbank İstanbul'da 3 adet dairesi olduğunu ve bu dairelerini ihale ile satacağını ilan etti. Halkbank'ın İstanbul'da satışa çıkardığı konutlara dair fiyat tablosu ile ihale başvuru tarihleri.

Halkbank, banka konutu satışları kapsamında kendisine ait olan 3 ayrı daireyi satacak. 3'ü İstanbul'da yer alan daireler için açık artırma düzenleyecek olan Halk Bankası, başvuruda bulunan vatandaşlardan teklif alacak.

HALK BANKASI'NDAN İSTANBUL'DA SATILIK DAİRELER

Halk Bankası'nın listesinde yer alan konutlara bakıldığında dairelerin üçününde farklı semtlerde yer aldığı görüşüyor. En düşük daire için belirlenen fiyat 540 bin TL olurken bu daireler arasında en pahalı olanı 1 milyon 450 bin TL olarak açıklandı. İşte söz konusu dairelere ilişkin tüm ayrıntılar.

Beyoğlu'nda Satılık Daire

İstanbul'un Beyoğlu İlçesinde yer alan satılık daire için Halk Bankası 540 bin TL fiyat belirledi. Dairenin 2+1 özelliklerde olduğunu ilan eden banka dairenin büyüklüğü 68 m2 olarak duyurdu. Eve ilişkin uapılan açıklamada; "3 No.Lu Bağımsız Bölüm Binaya Ana Giriş Kapısı Yönünden Bakıldığında Binanın Bodrum Katında Sağ Tarafta Yer Almaktadır." bilgisi verildi.

Büyükçekmece'de Satılık Daire

İstanbul'da yer alan bir diğer satılık daire Büyükçekme'de yer alıyor. Daire için detayları açıklayan banka, evin müstakil ev sınıfında olduğunu bildirdi. Dairenin bodrum, zemin, normal katlı olduğu ve 276 M2 + 27 M2 açık alanı olduğu bildirildi. Ev için ilan edilen fiyat 1 milyon 450 bin TL oldu.

Sancaktepe'de Satılık Daire

Listede yer alan son daire ise Sancaktepe'ed bulunuyor. 144 m2 büyüklükte ve 3+1 şeklinde olan daire için Halkbank 582 bin TL muhammen bedel belirlemiş durumda. Evin özelliklerini açıklayan banka sitesinden "Bodrumda Odaları Olan Daire Ana Gayrimenkulün 1.Bodrum Katı İle Zemin Katında Bina Girişinin Ön-Sol Kolunda, Batı Ve Güney Cephesinde Yer Almaktadır. Konu Taşınmaz Projesine Göre Toplam 142 M2 Alanlıdır." bilgisi verildi.

HALK BANKASI'NDAN EV ALMAK İÇİN

Halk Bankası'ndan ev almak isteyenler bankanın gayrimenkul satışlarına ilişkin duyuruları yayımladığı web sitesine erişim sağlayacaklar. Buradan il ilçe fiyat tercihine göre kendilerine uygun daireleri bulacak vatandaşlar, daha sonra ihale için başvuru yapacaklar. Halk Bankası şubelerinden yapılacak başvuruların ardından online platform üzerinden teklifler sunulacak. Halk Bankası'nın ihalesinde en yüksek teklifi verenler evleri alabilecekler.

Emlak Haberleri Haberleri