Harebe haldeki eve 4 bin TL kira isteyen ev sahibi sosyal medyayı salladı evin resimleri paylaşım rekoru kırdı

Yükselen kiralık ev fiyatları nedeniyle vatandaş artık 4 bin liralık evleri bile ucuz diye kiralamak için birbiri ile yarışırken sosyal medyaya düşen yeni ilan pes dedirtti.

Kiralık ev fiyatları kiracıları zor durumda bırakmaya devam ederken ev sahipleri ise ipin ucunu kaçırdı. Bazı ev sahipleri evlerinin altında bulunan izbe durumdaki depoları ve boş dükkanları dahi kiralık eve dönüştürürken harabe halindeki evlere istenen kiralar dudak uçuklatmaya devam ediyor. 

Sık sık sosyal medyaya düşen ilanlar görenleri şaşkına çevirirken bu ilanlardan biride İstanbul Esenler 'de yer alan bir ev için verildi. Oturmak için boş kiralık ev arayan vatandaş 4 bin liraya verilen ilanı görünce büyük sevinç yaşarken ev sahibinin yolladığı resimler sonrasında şok oldu ve sosyal medyadan tepkisini gösterdi. Evin resimleri kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. 

HARABE HALDEKİ EVE 4 BİN TL DEPOZİTO İSTEMİŞLER! 

İstanbul Esenler 'de ev kiralamak için araştırmalar yapan vatandaş kirası 4 bin TL olan bir ilanı gördü. Hemen ev sahibine ulaşan vatandaş ucuz olan evi tutmak istediğini belirterek evin resimlerini görmek istedi. Ev sahibi kira için aynı zamanda 4 bin TL depozito da istediklerini belirtirken gelen resimler sonrasında kiracı şok yaşadı. 

Verilen ilan için gelen görüntüler karşısında şok yaşayan vatandaş "4 bin lira yazınca ucuz diye düşündük. Fotoğraflarını attılar. Fotoğraflar gelince 'Bu nasıl rezillik dedik'. Fotoğrafları başka yerlere attık bu kadar vicdansızlık olamaz dedik. Ev sahibini direkt engelledik. Bir de 4 bin lira depozito istemiş çok ilginç" diyerek bu ev için neden depozito istendiğini anlamadığını dile getirdi. 

Evin resimleri kısa sürede paylaşım rekoru kırarken ev için istenen bedel kadar böyle bir evin kiraya verilmek istenmesi de tepki çekti. Oluşan yoğun tepki üzerine emlakçının ev ilanını kaldırdığı, evin ise tadilattan geçeceği yönünde açıklama yapıldığı belirtildi. 

Emlak Haberleri Haberleri