Hazineye Ait Arazi Satış İlanı! 1824 Metrekare Bahçe 18 Bin 250 TL'ye Satılık

Hazineye ait olan ve Samsun'un Ladik İlçesindeki imarsız bahçeler devletten satılık. İhale ile yapılacak satışlar için yayımlanan duyuruya göre; 1.824 m2 tam hisseli boş arazi 18.250 TL'ye satılacak.

Samsun'un Ladik İlçesinde yer alan ve mülkiyeti devlete ait olan 23 adet kamu arazisinin satışı için ihale düzenlenecek. Milli Emlak Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecek satış ilanında ise çok uygun fiyatlara kamuya ait arazileri almak mümkün olacak. İlanda yer alan duyuruların detayları ile satış işlemlerinin nasıl yapılacağı şöyle;

BOŞ İŞGALSİZ TAM HİSSELİ BAĞ BAHÇE TARIM ARAZİSİ SATIŞ İLANI

Ladik Milli Emlak Şefliği söz konusu gayrimenkullerin satışlarına ilişkin bir tablo hazırladı. Tabloda bahçe, tarım arazisi ve bağ niteliğinde olan arazilerin m2 büyüklkleri, fiyatları ve satış tarihleri açıklandı. Hazırlanan listeye göre satışı yapılacak olan taşınmazlar; Ladik İlçesi Şehreküstü, Soğanlı, Oymapınar, Nusratlı, Köseoğlu Kabacagöz, Güvenli, Eynekaraca, Bailamış, Aşağıgölyazı, Ahmetsaray, Ağcakaya Mahallerinde yer alıyor. Arsalardan en büyüğü ise toplam büyüklüğü 12.750 m2 ile 12.100 m2 olan iki adet taşınmaz olurken bu iki arazi için 382 bin TL ile 72.600 TL fiyat belirlendi.

Kurum arazilerin satışlarına ilişkin açıklamasında "Nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizasında gösterilen gün ve saatte Ladik Hükümet Konağı binasında Ladik Milli Emlak Şefliğinde teşekkül edecek Komisyonca Malmüdürlüğü Makam Odasında yapılacaktır." bilgisini verdi.

ARAZİLERİN SATIŞ FİYATLARI

ARAZİLERİ ALMAK İSTEYENLER NE YAPACAK?

Yukarıda tabloda yer alan arazileri almak isteyenler Milli Emlak Müdürlüğü'nün resmi sitesinden satış duyurusuna ulaşabilirler. Bunun dışında vatandaşlar Ladik Milli Emlak Şefliğini telefonla arayarak yada doğrudan kuruma giderek başvuru detaylarını öğrenebilirler. Kurum arazilerin satışları için başvuruların 29 Mart olan ihale tarihine kadar yapılabileceğini ilan etti.

Emlak Haberleri Haberleri