Hemen Tapu Teslim, 120 Ay Taksitle Ev Satışı! 181 M2 Teraslı Apartman Dairesi 83 Bin TL Fiyatla Halkbank'tan Satılık

Sahibinden kelepir satılık ev ilanları arayanlara Halkbank'tan satılık gayrimenkuller satışa sunuldu. Hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatlarla konut kredisi destekli satışlar için yeni ilanlar geldi!

Yükselen ev fiyatlarına ilaç gibi gelecek bankadan satılık konut ilanları yayımlandı. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan ve devlet bankaları arasında yer alan Halkbank ev sahibi olmak isteyen kişilere kelepir konut ilanlarını duyurdu. Bankanın satışa sunmuş olduğu konutlar arasında farklı fiyatlara sahip çok sayıda seçenek sunulurken 100 bin TL altı olan satılık konut ilanları da dikkat çekti.

Türkiye'nin dört bir yanında satılık gayrimenkuller için Mart ayına özel yeni ilanlarını yayımlayan Halkbank apartman dairesi, müstakil ev, yazlık, bağ, bahçe, tarla, arsa, depo ve dükkan gibi çok sayıda ilanı piyasa fiyatının nerede ise çeyrek fiyatına satışa sundu. Listede özellikle de satılık apartman dairesi ilanları için verilen düşük fiyatlar ev sahibi olmak isteyen dar gelirlileri memnun etti.

BANKADAN, İCADAN SATILIK KONUT ARAYANLARA HALKBANK SATILIK GAYRİMENKULLER İLANLARI MART 2022!

Bankaların satılık gayrimenkul ilanları arasında en dikkat çekenlerin başında yer alan Halk Bankası satılık gayrimenkuller için beklenen Mart ayı duyuruları yayımlandı. Mart ayına özel olarak 81 il genelinde farklı ilçelerde yer alan birbirinden ucuz konut ilanları ev sahibi olmak isteyen dar gelirlilere umut oldu.

İlanlar pek çok ili kapsarken Mardin Kızıltepe'de yer alan 181 m2 büyüklüğe sahip teraslı daire için belirlenen satış fiyatı 83 bin TL oldu.

Satılık daire için yetkili banka şubesi Halkbank Kızıltepe Mardin Şubesi olarak açıklanırken Halkbank İntengo sitesi üzerinden farklı illerde yaşayan kişilerde konut almak için teklif verebiliyor. Teklif vermek için en yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek ilanda belirtilen teminat tutarını yatırarak giriş şifresi almanız, siteye girerek ilana teklif vermeniz yeterli oluyor.

HALKBANK BANKA GAYRMİNEKULÜ KONUT KREDİSİ DESTEĞİ İLE 120 AY TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI!

Halk Bankası satışa sunmuş olduğu konutlar için aynı zamanda Banka Gayrimenkul Konut Kredisi desteği sağlamakta olup yüzde 1,27 oranı ile finansman veriyor. 83 bin liraya satılan konut için yüzde 10 peşinat şartı aranırken 13 bin TL'sini peşin veren bir kişi kalan 70 bin TL için 120 ay vadeli konut kredisi çekerek aylık 1.139,65 TL taksitle ev sahibi olabiliyor.

Emlak Haberleri Haberleri