Hepsi Birbirinden Değerli! Çankaya Belediyesi Daire, Bina, Dükkan ve Milyonluk Arsaları İhale İle Satışa Çıkardı

Çankaya Belediyesi arsa satış ihalesi için beklenen duyurusunu yayımladı. 13 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu ve satılık arsa ilanları haberimizde...

Yükselen konut fiyatlarının sonrasında yatırımcının yeni gözdesi arsa yatırımı olarak öne çıkarken Çankaya Belediyesi yatırımlık arsa fırsatı kovalayanlara özel olarak yeni arsa satış ihalesi ilanı yayımladı. 13 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı kapsamında mülkiyeti Çankaya Belediyesi'ne ait olan 10 adet taşınmazın ihale yöntemi ile satılacağı duyuruldu.

Çankaya sınırları içerisinde kalan konut, ticaret alanı ve kültürel tesis alanı imarlı arsanın yanı sıra bina, dükkan ve dairenin de aynı ihale ile satışa sunulacağını ilan eden Çankaya Belediyesi ihale tarihini ise 12 Mayıs 2022 olarak belirledi. Saat 14:00 itibari ile başlayacak olan ihalede satışa sunulan taşınmazlar en yüksek teklif sahibini belirlemek üzere kapalı teklif usulü artırma ile alıcısını bekleyecek.

ÇANKAYA BELEDİYESİ SATILIK KONUT, DÜKKAN VE ARSA İLANLARI YAYIMLANDI!

Belediyeden satılık arsa ilanları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken bu ilanlardan birini de Ankara'nın ve Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Çankaya Belediyesi yayımladı. Çankaya Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile satışa sunulan taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca kapalı teklif usulü (artırma) yoluyla elden çıkarılacağı ilan edildi.

12 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale Çankaya Belediyesi Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B-1 Blok 9. kat Kızılay/ANKARA adresindeki Çankaya Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak. İhale şartnamesi 250 liralık bedel ödenerek satın alınabileceği gibi aynı zamanda çalışma saatleri içerisinde Ziya Gökalp Cad. No: 11 A1-A2 Blok 6. kat Kızılay/ANKARA adresindeki Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak ta görülebilecek.

İhaleye katılarak teklif vermek isteyen kişilerin şartnameye uygun olarak hazırlamış oldukları tekliflerini 12 Mayıs 2022 günü saat 12:00'ye kadar ihalenin yapılacağı Encümen Başkanlığına (Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B-1 Blok 9.kat adresinde bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü’ne) teslim etmeleri şartı aranacak. İhale kapsamında satışa sunulan arsaların fiyatları 2 milyon 300 bin liradan başlarken belediyeden satılık bina 15 milyon 900 bin liralık fiyatla alıcısını bekliyor. Çankaya Belediyesi satılık dükkan fiyatları ise 520 bin liradan başlıyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri