Hepsi Boş Herkes Alabilir! Milli Emlak İstanbul'da 210.000 TL'ye Daire Satıyor

Öncelikli satım hakkı olmayan 4 ayrı gayrimenkul İstanbul'da Milli Emlak'tan satılık. Söz konusu taşınmazlar arasında 200.000 TL'ye 55 m2 daireler var. Tüm liste ve satış tarihi haberimizde.

İstanbul Çevre Şehriclik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Avrupa Yakası Milli Emlak Şefliği tarafından konut satış ilanı yayımladı. Topkapı'da 3 daire satışı yapacak olan Milli Emlak Müdürlüğü Beyoğlu'nda da 1 daire satacak. Satışı yapılacak daireler Fatih ve Şişli İlçelerinde bulunuyor.

MİLLİ EMLAK İSTANBUL'DA ÖNCELİKLİ ALIM HAKKI OLMADAN 210.000 TL'YE EV SATIYOR

Avrupa Yakası Milli Emlak Müdürlüğü konut satış duyurusunda, satışı yapılacak olan dairelerin Fatih İlçesi İskenderpaşa Mahallesi, Baba Hasan Alemi Mahallesi, Sofular Mahallesi ve Halkalı Merkez'de yer aldığını duyurdu. Şişli'de yer alan konut ise Merkez'de Sıracevizler Caddesinde bulunuyor.

Satışı yapılacak olan konutların özelliklerini açıklayan kurum; Fatih'de yer alan dairelerin sırasıyla 91 m2, 45 m2 ve 55 m2 net büyüklüğe sahip olduğunu açıkladı. Bu daireler için ise fiyatlar 500.000 TL, 230.000 TL, 210.000 TL olarak duyuruldu. Bu listede yer alan ve Küçükmecede yer alan arsa ise 74 m2 büyüklüğünde ve 335 bin TL'den satılacak. Şişli'de yer alan konut ise 644 m2 brüt alana sahip. Bu meslek ise 900.000 TL'den satılacak.

Konut Satışları için Kurum Tarafından Hazırlanan Fiyat Tablosu

Satış işlemlerine ilişkin Avrupa Milli Emlak Dairesi Başkanlığı açıklamada bulundu. Hazırlanan tablo üzerinden bilgi aktaran kurum "Yukarıda nitelikleri belirtilen mülkiyeti Hazine'ye ait taşınmazların satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile yukarıda gösterilen gün ve saatlerde İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Cad. Hükümet Konağı Sk. No:11 Kat: 1 Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL adresinde, İhale Salonunda yapılacaktır." açıklamasında bulundu. Bu açıklamaya ek olarak başvuru kılavuzunda yer alan diğer detayları bizlerde emlak365.com olarak aktarıyoruz.

İhale tarihi ve saati: 7 Nisan 2022 - saat 10.00'da.

İhale Adresi: Ankara Cad. Hükümet Konağı Sk. No:11 Kat: 1 Cağaloğlu Fatih

İHALEYE KATILMAK İÇİN NELER YAPILACAK?

Bilgileri verilen ilan edilen muhammen bedel üzerinden açık artırma ile satılacak olan konutlar için vatandaşlar başvuru yapacaklar. Başvurular ihaleye katılım hakkı için olacak. Bunun için kuruma gidilecek ihale şartnamesi alınacak. Şartnamede gerekli evraklar ve başvuru ücretleri bildirilecek. Gerekli ödemeleri kuruma yapanlar evrak teslimi ile ihaleye katılım hakkı kazanacaklar.

Emlak Haberleri Haberleri