Hepsi Kelepir, Hepsi Yatırımlık! Ziraat Bankası ve Milli Emlak 4 Bin Liraya Hazine Arazisi, 11 Bin Liraya Arsa Satıyor

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası bankadan satılık arsa ilanları ile fiyatlara dip yaptırırken bir ucuz satış ilanı da Milli Emlak tarafından yayımlandı. İşte yatırımlık arsa fırsatları!

Korona virüs salgını döneminde adeta talep yağmuru yaşanan arsa fiyatları rekor oranda zamlanmış, yatırımlık arsa arayan kişiler ucuz fiyatlar bulmakta zorlanmaya başlanmıştı. Süreçte devreye Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Ziraat Bankası girdi.

Ziraat Bankası stoklarındaki arsaları bitirmek için büyük fiyat indirimleri yaparak adeta fiyatları ölü seviyesine çekerken Milli Emlak ise mülkiyeti devlete ait olan hazine arazilerini piyasada metrekare satış fiyatına bile gelmeyecek fiyatlarla satışa sundu. İnternet üzerinden satışa sunulan arsalar hem kendi, hem de ailesi ve çocukları için yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından adeta kapışılıyor.

MİLLİ EMLAK SUDAN UCUZ FİYATLARLA HAZİNE ARAZİSİ SATIYOR, BU FİYATLARA KAPANIN ELİNDE KALIYOR!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlar kapsamına son derece ucuz fiyatlarla satılık hazine arazileri listeleri satışa sunulurken bu ilanlar büyük ilgi görüyor. Kurumun resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR adresinden satışa sunulan arsalar için verilen ilanların detay bölümünde ihale tarihi, saati, satış fiyatı, özellikleri ve merak edilen tüm soruların yanıtları veriliyor.

Milli Emlak üzerinden satışa sunulan arazi, arsa, tarla, bağ, bahçe gibi taşınmazlar için sunulan fiyatlar piyasada nerede ise metrekaresine denk gelmesi lie dikkat çekerken aynı zamanda bu taşınmazlar 5 sene emlak vergisi muafiyeti, KDV'siz ve 24 ay taksit gibi ödeme avantajlarına da sahip bulunuyor.

BANKADAN SATILIK ARSALAR: ZİRAAT BANKASI SATILIK ARSA FİYATLARI KAÇ TL, M2 FİYATI NE KADAR?

Bankaların vermiş oldukları kredilere karşı teminat olarak almış oldukları taşınmazlardan oluşan gayrimenkul portföyleri her geçen gün biraz daha artmaya devam ederken bu da fiyatlara indirim olarak yansıyor. Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller konusunda en fazla taşınmaza sahip olan banka olarak ta öne çıkarken Türkiye genelinde çok sayıda ilde kelepir fiyatlara satılık arsaların yanı sıra taş ev ve bahçeli müstakil ev fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için ilanları kendi resmi sitesi olan Ziraat Bankası intengo üzerinden yayımlarken bu taşınmazlara teklifler de aynı internet sitesi üzerinden veriliyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri