Hepsi Yatırımlık, Hepsi Kelepir! Bakanlık TOKİ ve Emlak Yönetim İle 28 İlde Arsa Satışı İhalesi Düzenleyecek

Arsa yatırımı fırsatı arayan kişilere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arsa satış ihalesi ilanı yayımladı. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 28 ilde 472 arsa satışa sunuldu.

Arsa yatırımcılarına büyük fırsat! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanı ile 28 ilde yer alan 472 arsanın açık artırma yöntemi ile satışa sunulacağı ilan edildi. Satışa sunulan arsalar arasında birbirinden değerli arsalar dikkat çekerken konut imarlı ve sanayi imarlı arsaların yanı sıra ticaret ve turizm alanı olan arsalara da yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Bakanlığın TOKİ ve Emlak Yönetim Hizmetleri üzerinden satışa sunacağı arsalar arasında Bodrum, Milas, Ortaca ve Ula'da 18 muhtelif arsa, Bandırma'da 22 adet konut ve sanayi alanı arsaları, TOKİ Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Manavgat’ta 18 adet arsa, Afyonkarahisar Merkez ve Emirdağ'da 40 adet arsa, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde 4 adet turizm ve ticaret alanı en dikkat çeken ilanlar arasında yer aldı.

150 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA ARSA YATIRIMI YAPMA İMKANI!

Yayımlanan ihale duyurusu ile 28 ilde yer alan 472 muhtelif arsanın ihale yöntemi ile satışa sunulacağı ilan edilirken arsa fiyatları da merak konusu olmuştu. Satışa sunulan arsalar arasında en düşük fiyata sahip olan arsa ise Afyonkarahisar Merkez ve Emirdağ'da satışa sunulan 40 muhtelif arsa arasında yer alan 150 bin 477 liralık fiyat oldu.

Düzenlenen ihaleye katılarak satın alma hakkı elde eden kişi ya da kurumlara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yüzde 25 peşinat ve kalan tutarı 24 ay vade imkanıyla taksitle ödeme seçeneği de sunuyor. Yine yapılan satışlar kanunlar gereğince KDV'den muaf olarak gerçekleştiriliyor. Böylelikle arsa yatırımcılarına hem KDV muafiyeti hem de taksitle ödeme avantajı da sağlanmış oluyor.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI ARSA SATIŞ İHALESİ TARİHLERİ NE ZAMAN 2022?

Bodrum, Milas, Ortaca ve Ula'da 18 muhtelif arsa ihalesi 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 10:30 itibari ile açık artırma yöntemi ile,

Bandırma'da 22 adet konut ve sanayi alanı arsa satış ihalesi 6 Nisan 2022 Perşembe günü saat 10:30 itibari ile açık artırma yöntemi ile,

TOKİ Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Manavgat’ta 18 adet arsa satış ihalesi 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 10:30 itibari ile açık artırma yöntemi ile,

Afyonkarahisar Merkez ve Emirdağ'da 40 adet arsa satış ihalesi 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat 10:30 itibari ile açık artırma yöntemi ile,

Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde 4 adet turizm ve ticaret alanı arsa satış ihalesi 5 Nisan 2022 Perşembe günü saat 10:30 itibari ile açık artırma yöntemi ile yapılacak.

Emlak Haberleri Haberleri