Her Bütçeye Uygun İzole Tatil Fırsatı! Tatil Beldelerinde 2021 Villa Ve Ev Kiralama Fiyatları!

Tatil sezonunun gelmesi ile beraber bu yaz için tatil fiyatları araştırılmaya başlandı. Özellikle tetil beldelerinde villaların kiralama fiyatları öğrenilmek isteniyor. Nerede kaç TL'den villa kiralanır? Fethiye, Kalkan, Bodrum, Belek, Didim kiralık villa fiyatları ne kadar?

Normalleşmenin başlaması ile Türkiye'de yerli turistlerin tatil planları yapılmaya başlandı. Her bütçe için izole bir tatil imkanı bulunurken tatil fiyatları araştırılmaya başlandı. Tatil beldelerinde başta villalar olmak üzere evlerin kiralık fiyatları ne kadar? 2021 tatil ev ve vilları kiralama fiyatları ne kadar oldu?

YENİ TATİL TRENDİ KİRALIK VİLLALAR

2021 tatil fiyatları ile alakalı olarak sektörün içerisinde Tetildekirala CEO'su Ruşen Mat bir açıklama yaparak, “Yaz sezonu olduğu için villaların doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı. Son dakikada gelecek taleplerle bu oran yüzde 90'ın üzerine çıkacaktır. Artık Temmuz ve Ağustos ayları için tatil beldelerinde kiralık villa bulmak çok güç bir hale geldi. Villa kiralama yoluyla tatil seçeneğini kulşlanan yerli turistlerin sayısı oldukça fazla ve bu durum bize bunun bir tatil trendi haline geldiğini gösteriyor.” dedi.

HER BÜTÇEYE UYGUN TATİL İMKANI

Villa pazarı hakkında bilgi veren Ruşen Mat,” Her bütçeye uygun oloabilecekı villalar bulunuyor. Villa kiralama pazarında yüzde 235 oranında büyüme meydana geldi. 1,6 milyar liralık bir cirodan bahsediyoruz. Bu cironun bu yıl iki kat artmasını bekliyoruz. Tatil sezonu için önceki yıllarda 6 bin dolaylarında villa sektöre hizmet veriyordu. Şimdi ise bu rakam 20 bin rakamını geçti. Son iki yılda 12 kattan fazla talep artışı oldu.” ifadelerini kullandı.

TATİL BELDELERİNDE VİLLALARIN ORTALAMA KİRALAMA FİYATLARI

Türkiye'nin tatil beldelerinde bulunan villalara dair büyük bir talep artışı yaşanıyor. Özellikle özel havuzu bulunan, geniş bir bahçeye ve çocuklar için oyun alanlarına sahip olan villalara talepler çok yükseldi. Villaların kiralanmasında 7 gecelik periyotlar esas alınıyor. 2-3 odası olan ve izole bir tatil imkanı sunan villaların bazı tatil beldelerindeki haftalık ortalama kiralama fiyatları şöyle oldu:

Fethiye: 12 Bin TL
Kalkan: 11 Bin TL
Bodrum: 18 Bin TL
Belek: 9 Bin TL
Didim: 5.500 TL

TATİL BELDELERİNDE 2+1 EVLERİN ORTALAMA KİRALAMA FİYATLARI

Türkiye'nin tatil beldelerinde 2+1 evlerin kiralama fiyatlarına dair de bir araştırma yapıldı. Villalara göre daha uygun olan bu evler de haftalık olarak kiralanıyor ve büyük bir talep görüyor. 2+1 evlerin haftalık ortalama kiralama fiyatları ise şöyle oldu:

Fethiye: 1.750 TL
Kalkan: 1.500 TL
Bodrum: 2.250 TL
Belek: 1.250 TL
Didim: 1.000 TL

Emlak Haberleri Haberleri