İBB Açıkladı: Halk Ekmek Yüzde 33 Zamlandı! İşte İstanbul'da Yeni Zamlı Halk Ekmek Fiyat Listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi özellikle de dar gelirli vatandaşların tercih etmiş olduğu halk ekmek fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi özellikle de dar gelirli vatandaşların tercih etmiş olduğu halk ekmek fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu. Halk ekmek satış fiyatı yüzde 33 oranında zamlandı. İşte 2020 yılı için geçerli olan yeni halk ekmek fiyat listesi! Halk ekmek kaç lira oldu, halk ekmek zammı ne kadar, halk ekmek fiyatı kaç TL?

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni bir zam haberi ile daha gündeme geldi.



İBB tarafında yapılan son dakika açıklaması ile halk ekmek satış fiyatına zam geldiğini duyurdu.



İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK EKMEK ZAMMI NE KADAR?



Uzun süredir maliyetlerde yaşanan büyük artış nedeni ile yapılıp yapılmayacağı tartışma konusu olan halk ekmek zammı bugün resmen açıklandı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Yönetimi tarafndan yapılan açıklama ile maliyetlerde yaşanan artış neden gösterilerek ekmek fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 33 oranında zam yapıldığı ilan edildi.



İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZAMLI HALK EKMEK FİYAT LİSTESİ! HALK EKMEK KAÇ LİRA OLDU?



Zamdan önce 75 kuruşluk fiyat ile satılan halk ekmek yüzde 33 oranında zam sonrası 1 liraya yükseldi.



Daha önce 3,40 liralık etiket fiyatı ile satılan tam buğday ekmeği 5 liraya yükselirken daha önce 4.75 lira para ödeyerek tam organik buğday ekmeği alan kişiler artık bu ekmek için 6 lira para ödeyecekler.



Evde kendi organik buğday ekmeğini yapmak isteyen kişiler ise 5.50 lira olan organik buğday ununu artık 7 liradan satın alacaklar.



Halk ekmek kepekli ekmek fiyatı da normal ekmek fiyatı gibi 75 kuruştan gelen zam sonrası 1 liraya yükseldi.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri