İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Flaş Kanal İstanbul Açıklaması: Hadi Oradan, Sen Kimsin Ya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yapılan açıklama ile patlayan Kanal İstanbul Soruşturması hakkında açıklama yapan Başkan İmamoğlu proje hakkında yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde...

Hakkında Kanal İstanbul Projesi nedeni ile soruşturma açıldığu duyurulan Ekrem İmamoğlu özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.



Başkan İmamoğlu hakkında açılan soruşturma nedeni ile çok üzgün olduğunu dile getirerek "Cuma günü bana soruşturma yazısı geldi. Okuduğumda dehşete düştüm. Sayın Meral Akşener’e duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum. Cuma günü ben bu yazıyı aldıktan sonra benim sayın Akşener’e bir ziyaretim oldu, çok üzüntülüydüm kendilerine bahsettim. Dehşet içindeydim" diyerek yaşanan gelişmeleri aktardığını dile getirdi.



EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA BÖLÜCÜLÜK İMASI YAPILDIĞINI İDDİA EDEREK MEYDAN OKUDU: HADİ ORADAN, SEN KİMSİN YA!



Hakkında yazılan soruşturma yazısını okuduktan sonra dehşete kapıldığını belirten Başkan İmamoğlu bölücülük iması olduğunu savunurak canlı yayında "hadi oradan sen kimsin ya" diyerek yaşananları son derece sert bir şekilde eleştirdi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "İdare bütünlüğünü bozucu eylemde bulunduğumu iddia ediyor müfettiş. Tam 1 sayfa, bölücü devlet otoritesi tanımaz benimle ilgili imada bulunuyor. Hadi oradan sen kimsin ya? Bölücülük yapan kendisi. Bazıları ortaya çıkıp diyecek ki bölücülük yok, algı yapıyor falan… Geçin bu işleri. Kanal İstanbul projesi, bir seçim projesidir. Adı da çılgın proje. Tam 9 yıl sonra tartışmalı bir ÇED raporuyla gündeme geldi. ÇED raporuna ben dahil on binlerce İstanbullu vatandaş itiraz başvurusu yaptı" diyerek devlet projesi söylemine de karşı çıktı.



Başkan İmamoğlu projenin seçim projesi olduğunu savunarak adının çılgın projesi olmasını da eleştirdi. 9 seneden sonra tartışmalı bir ÇED raporu ile gündeme gelen projenin yapılmaması için elinden geleni yapacağını bir kere daha vurgulayan Başkan İmamoğlu'nun açıklamaları yine sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri