İBB Fatih'te 91.5 metrekare boş imarlı arsayı 4 milyon 575 bin TL'ye satışa çıkardı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Fatih İlçesinde yer alan ve boş konumda bulunan 91.5 m2 arsayı satışa çıkardığını ilan etti. Konut imarlı durumda olan arsa için 4 milyon 575 bin TL isteniyor

Kamudan satılık arsalara ilişkin duyuruları emlak365.com olarak aktarmaya devam ediyoruz. Yeni hafta başında güncellenen satış listelerine eklenen yeni ilanlarda dikkat çeken bir duyuru yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda, İstanbul'da arsa arayanlar için konut imarlı bir arsanın satışının yapılacağı açıklandı.

İSTANBUL'DA KONUT İMARLI ARSA SATIŞI

İBB yayımladığı duyurusunda İstanbul ili Fatih ikçesi Cankurtaran Mahallesinde yer alan ve 74 / 16 ada parsel numarasında konumlanan bir arsanın satılacağı açıklandı. Tam hisseli olan ve 91.50 m2 büyüklüğe sahip olan arsanın işag durumu boş olarak bildirildi. Konut ve konakma alanı imarlı arsa için belediyenin belirlediği muhammen bedel 4 milyon 575 bin TL.

İHALE BİLGİLERİ

İstanbul'da arsa alma niyeti bulunan kişi veya şirtketler ihale tarihine kadar İBB'ye giderek başvurularını yapabilecekler. İhale tarihi 29 Haziran olarak duyuruldu. İhaleye katılım gösterecek olanlar bu tarihten önce ihale şartnamesini alarak bizzat başvuru yapacaklar. İhale şartnamesi Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Bakırköy/İSTANBUL adresinde bulunan İBB Emlak Şube Müdürlüğünden alınacak. Şartname bedeli 1.000 TL olarak açıklandı.

BAŞVURULAR

İhaleye katılım gösterecek olan gerçek kişiler; Kanuni ikametgah ve nüfus cüzdanı sureti evrakları ile birlikte arsa için belirlenen 137 bin TL'lik geçici başvuru ücretini ödeyerek başvurularını yapacaklar. Şirket adına yapılacak olan başvurular ise tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge. noter tasdikli imza sirküsü ve vekaletname ile başvurularını tamamlayacaklar. Başvurular için evrak teslim işlemi 29 Haziran saat 11.00'e kadar devam edecek. İhale ise aynı gün saat 14.00'te yapılacak.

Arsaya dair satış dosyası İBB'nin web sitesinden görülebilir diğer bilinmeyen noktalar için ise 0212 455 33 88 telefon numarası aranabilir.

Emlak Haberleri Haberleri