İBB'den Pendik'te 447 Bin TL Muhammen Bedelle 333 Metrekare Arsa Satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'te yer alan 33 metrekare büyüklüğündeki arsanın satışı için ihale düzenleyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'te yer alan 33 metrekare büyüklüğündeki arsanın satışı için ihale düzenleyecek. Arsanın büyüklüğünü 333 metrekare olarak açıklayan İBB muhammen bedelin ise 447 bin TL olduğunu ilan etti.

Yeni hafta başında İstanbul Büyükşehir Belediyesi kendisine ait olan bir arsanın satışı için ilan yayımladı.



İBB tarafından yayımlanan arsa satış duyurusunda yer alan başvuru esasları, ihale başvuru ve ihale katılım şartlarını ve başvuruların ne zaman yapılacağına ilişkin tüm ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz.



İBB'DEN 447 BİN TL'YE ARSA SATIŞI



İBB tarafından yayımlanan arsa satış duyurusunda, İstanbul ili Pendik İlçesi 4113/14 ada parsel numaralı ve mülkiyeti İBB'ye ait arsanın satışı yapılacak. Satışı yapılacak olan arsanın büyüklüğü 33,63 metrekare olup arsa boş durumdadur. Konut alanı imarlı arsa için 447 bin TL muhammen bedel belirleyen İBB, 13 bin 414 TL geçici teminat bedeli ile arsanın satışı için başvuru yapılabileceğini duyurdu.



İLAN DETAYLARI







İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ



İhaleye katılmak isteyenler, ihale tarihinden önce başvurularını yapacaklar. İhale tarihi 27 Ocak olarak açıklanırken başvurular ihale şartnamesinde yer alan başvuru evrakları ile yapılacak. Vatandaşlar ihale şartnamelerini İBB Emlak Müdürlüğü’nden satın alınabilir ya da aynı yerde ücretsiz görülebilirler.



İhale için başvuru yapacak adaylar bu ihale şartnamesini kesin olarak almak zorundalar. 100 TL karşılığında alınacak olan bu şartnamede yer alan tüm evraklar derlenip İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü’ne yapacaklar.



Emlak365.com

Emlak Haberleri Haberleri