İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan İdlib İçin 57 Briket Ev Bağışladı!

Sık sık katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Emine Erdoğan son olarak İdlib'de savaş sonrası yaşanan büyük yıkımın ardından başlatılan yardım kampanyasına katıldı.

Sık sık katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Emine Erdoğan son olarak İdlib'de savaş sonrası yaşanan büyük yıkımın ardından başlatılan yardım kampanyasına katıldı. Konu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Emine Erdoğan'ın İdlib'de yaşanan insanlık dramından mağdur olan kişilere 57 adet biriket ev bağışında bulunduğunu duyurdu. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal sorumluluk projelerinde misyon üstlenmeye devam ediyor.



Sık sık yürüttüğü çalışmalar ile gündeme gelen First Lady Emine Erdoğan son olarak İdlib'de kurulacak olan briket ev projesi için yardımda bulundu.



EMİNE ERDOĞAN İDLİB'E 57 BİRİKET EV BAĞIŞLADI!



İNSAN Vakfı tarafından yürütülen çalışmalara destek olan Emine Erdoğan "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyasına destek olarak 57 briket ev bağışında bulundu.



Konu hakkında açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapıldı. Aynı zamanda projenin mimarları arasında yer alan Bakan Soylu "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın eşi Sayın EmineErdogan Hanımefendi, Sadakataşı ve TOGEM dernekleri vasıtasıyla İdlib kampanyasına 57 briket ev yardımında bulundu. Minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadeleri ile Emine Erdoğan tarafından yapılan bağışı resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.





50 BİN KONUTUN YAPILMASI PLANLANIYOR!



Bölgede AFAD eli ile barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile en az 50 bin konutluk bir toplu briket ev projesinin hayata geçirilmesi planlanıyor.



Kış mevsimi öncesinde ilk etapta 20 bin briket evin yapımlarının tamamlanması amaçlanırken ülke genelinde en az 50 bin briket ev kurulumu amaçlanıyor.



İDLİB BRİKET EV BAĞIŞ TUTARI KAÇ LİRA?



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yapmış olduğu açıklamasında bir briket evin maliyetinin 5 bin lira olduğunu duyurmuştu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri