İHH Gazze Halkına Sahip Çıktı! Kira Yardımı Yapacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail saldırdığı Gazze halkına yardım etmeye devam ediyor. İHH, Gazze'de 250 aileye kira yardımı yapacak.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Gazze halkına olan desteğini sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre, İsrail'in Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırı sonrasında birçok kişinin evleri zarar sgörmüş ve kullanılamayacak hale gelmişti. İHH, saldırıda zarar gören ailelere maddi yardımda bulundu.

Gazze Halkına Kira Yardımı Verilecek

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gazze Ofisi Basın Sorumlusu Mahmud eş-Şurefa, Gazze halkına yapıkan hain saldırı sonucunda evleri zarar gören 250 aileye 2 aylık kira yardımı yapıldığını duyurdu.

Kira yardımı kapsamında yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere 400 euro ödeme yapıldığını söyleyen Şurefa, Gazze halkına destek olmak için böyle bir proje oluşturduklarının altını çizdi.

Ayrıca, yardıma muhtaç olan 250 aile için de yine 400 euro yardım yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarda Gazze Bayındırlık ve İskan Bakanlığına kayıtlarına göre 1650 ev tamamen yıkılarak kullanılmaz hale gelirken, 60 binden fazla evde ise hasarlar meydana geldi.

Emlak Haberleri Haberleri