İki Alışveriş Merkezi 1 Haziran Tarihinde Kapılarını Açacağını Duyurdu!

Korana virüs salgını nedeni ile alışveriş merkezleri öncelikle çalışma saatlerini değiştirmiş, ardından da kapanma kararı çıkmıştı.

Korana virüs salgını nedeni ile alışveriş merkezleri öncelikle çalışma saatlerini değiştirmiş, ardından da kapanma kararı çıkmıştı. Kapanan alışveriş merkezleri ne zaman açılacak sorusu hakkında yeni bir açıklama geldi. Akiş GYO Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezi için açılış tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde...

Korana virüs salgını nedeni ile alışveriş merkezleri alınan karar ile kapatılmıştı.



AKBATI AVM VE AKASYA AVM 1 HAZİRAN TARİHİNDE AÇILACAK!



Konu hakkında KAP'a resmi bildirimde bulunan Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında 19 Mart 2020 tarihinde kapatmış olduğumuz Akbatı ve Akasya alışveriş merkezlerimiz ile ilgili olarak, Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri'nde faaliyetlerimize yeniden devam edebilmek için, kiracılarımızdan da aldığımız görüşler neticesinde açılış tarihimizin 1 Haziran 2020 olarak belirlenmesine karar verilmiştir.



Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nca pandeminin seyri üzerine açılış tarihini etkileyebilecek olumsuz bir görüş gelmesi durumunda bu tarih ötelenebilecektir" açıklaması ile açılış tarihi 1 Haziran 2020 olarak duyurdu.



AKİŞ GYO HAZİRAN AYINA KADAR KİRALARI ERTELEDİ, AÇLIŞTA KİRA DESTEĞİ SÖZÜ VERDİ!



Akiş GYO tüm önlemleri alarak Haziran ayında bünyesinde bulunan iki alışveriş merkezini açacağını duyurdu. Açılış kararı için alınan tedbir önlemleri ise şu şekilde sıralandı;



AVM içinde yer alan tüm yürüyen merdivenlerin el bantlarını UV ışıkları ile sterilize eden cihaz alınması,



Alışveriş Merkezi havalandırması için virüse karşı özel arındırma sağlayacak filtre takılması,



AVM girişleri için termal kamera yerleştirilmesi ile beraber ateş kontrolü yapılması,



AVM içerisine aynı anda giren kişi için belirli sınırlama uygulanması ve kalabalık oluşmasının engellenmesi.



Yapılan açıklama ile Akiş GYO Haziran ayına kadar alışveriş merkezlerinde yer alan dükkanlardan kira alınmayacağını, Haziran ayı itibari ile ise faaliyete geçen işletmelere yüzde 50'ye ulaşan kira desteği vereceğini duyurdu.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri