İller Bankası İstanbul, Ankara, Gaziantep, Samsun Ve Van'da 23 Adet Taşınmazı İhaleyle Satışa Çıkardı!

İller Bankası bugün yayınlanan resmi ilanla Ankara, Gaziantep, İstanbul, Samsun ve Van'da bulunan 23 adet taşınmazı Açık Arttırma Usulü ile yapılacak ihale ile satışa çıkardı.

İller Bankası bugün yayınlanan resmi ilanla Ankara, Gaziantep, İstanbul, Samsun ve Van'da bulunan 23 adet taşınmazı Açık Arttırma Usulü ile yapılacak ihale ile satışa çıkardı. İller Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre ihaleyi kazananlar peşin veya vadeli ödeme yapma haklarına sahip olacaklar.

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 23 adet taşınmaz açık arttırma usulü ile ihaleye çıkartılarak satışa sunuldu. Bahsi geçen ihale duyurusunu İller Bankası bugün yayınlanan resmi ilanla kamuoyuna açıkladı.



İLLER BANKASI 23 ADET TAŞINMAZI SATIŞA ÇIKARDI



İller Bankası Ankara Çankaya'da 3, Ankara Yenimahalle'de 2, İstanbul Beylikdüzü'nde 1, İstanbul Silivri'de 13, İstanbul Zeytinburnu'nda 1, Samsun Atakum'da 1, Gaziantep ŞehitkamiL'de 1 ve Van Tuşba'da 1 olmak üzere 23 taşınmazı satılığa çıkardı.



İHALE 17 TEMMUZ'DA YAPILACAK



İller Bankası'nın duyurduğu ihale 17 Temmuz 2020'de İller Bankası'nın Ankara merkezinde saat 15:00'da gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamaya göre ihaleye katılmak isteyenler geçici teminat bedellerini ihale saatinden önce ödeyerek ihale saatinden 1 saat önce de ihalenin yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerekiyor.





İller Bankası tarafından satışa çıkarılan 23 taşınmazın muhammen bedelleri de açıklandı. Buna göre en düşük muhammen bedel 1 Milyon TL olurken en yüksek bedel ise 160 Milyon TL olarak ilan edildi.



Öte yandan ihaleye katılıp kazanan vatandaşlar ödemelerini ya peşin olarak veya yüzde 20'si peşin ve geri kalanı 48 ay vadeli taksitler halinde ödeyebilecekler. Tercih tamamen ihaleyi kazananlara bırakılacak.



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri