İmar Barışı Sonrası Yapılan Kaçak Yapılar Yıkılıyor!

İmar barışını kazanca çevirmek isteyen fırsatçılara göz açtırılmıyor. İmar barışı açıklandıktan sonra yapılan kaçak yapıların yıkılmasına devam ediliyor.

İmar barışını kazanca çevirmek isteyen fırsatçılara göz açtırılmıyor. İmar barışı açıklandıktan sonra yapılan kaçak yapıların yıkılmasına devam ediliyor.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından verilen kesin talimatın ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri kaçak yapıların peşine düştü.



İzmir, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere 1 Ocak 2018 ve sonrasında yapılan yani imar barışı kapsamına girmeyen kaçak yapıların yıkımlarına tüm hızı ile devam ediliyor.



Hazine Arazisi İşgaline İzin Verilmeyecek!



İzmir'de de yıkımlar devam ederken konu hakkında açıklamada bulunan Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan "31 Aralık 2017 tarihinden sonra yapılan tüm yapıları yıkacağız. Sahada çalışıyoruz. Müfettişlerimiz de geldi. Yaptığımız tespitlerin ardından bu kaçak yapıları yıkıyoruz" diyerek konu hakkındaki hassasiyetlerini dile getirdi.



Fırsatçılara Göz Açtırmayacağız



İmar barışı ilan edildikten sonra yapılan fırsatçılığa göz açtırmayacaklarını belirten Varan "Vatandaşlarımız, kural dışına çıkmasın. Kaçak olarak yapıların yapılmasına izin vermeyeceğiz. Hazine arazileri işgallerine de müsaade etmeyeceğiz. Denetimlerimiz hızla sürüyor.



İzmir'in her köşesini mercek altına aldık. Yasada belirlenen tarih sonrası, yapılan tüm yapıları yıkacağız. İstiyoruz ki; vatandaşımız da yasanın belirlediği çerçevede çalışmalarını yapsın. Fırsatçılara kesinlikle göz açtırmayacağız" diyerek tüm fırsatçıları bir kere daha uyardı.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"



Emlak Haberleri Haberleri