İmarsız arazi yatırımı arayanlar! DSİ 6.600 TL, 7.600 TL, 8.100 TL'den gayrimenkul satışına çıktı

DSİ Bölge Müdürlüğü Mardin'in Dargeçit İlçesinde yer alan 54 adet arazinin satışı için ilana çıktı. Duyuru kapsamında 6.600 TL, 7.600 TL, 8.100 TL'den imarsız arsa yatırımı yapılabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Ilısu Projesi 16. Bölge Müdürlüğü kapsamında 54 adet imarsız arsa satışı yapılacak. DSİ Bölge Müdürlüğünün gerçekleştireceği ihale ile satılacak olan araziler için kurum fiyat m2 tablosu yayımladı.

MARDİN DARGEÇİT'TE DSİ'DEN SATILIK ARAZİLER

Kurum satışa çıkarılan arazilerin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 maddesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik hükümlerine göre satışının tamamlanacağını bildirdi. Bu kapsamda açıklanan tarihte ihale düzenleneceğini bildiren DSİ Bölge Müdürlüğü başvurularını tamamlayanların tekliflerini sunacaklarını açıkladı.

İhale başvuruları hakkında da bilgi veren kurum arazileri almak isteyenlerin DSİ Ilısu Proje 16. Bölge Müdürlüğünden müracaat ederek “Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi” temini yapabileceklerini açıkldaı. Şartname kurumun açık olduğu günlerde mesai saatleri içinde alınacak. Başvurular ise şartnamede bildirilen teminat bedelinin kurum hesabına ödenmesi, makbuzunun kuruma teslim edilmesi ile tamamlanacak. Ancak bu süreçte adrey beyanı, nüfus cüzdanı sureti gibi istenilen tüm evrakların da teslimi yapılacak. Evrak listesi şartnamede bildirilmekte.

SATIŞI YAPILACAK OLAN ARSALARIN ÖZELLİKLERİ

DSİ tarafından Mardin'in Dargeçit İlçesinde bulunan gayrimenkullerin tamamı arazi vasfında. 54 adet arazi satışı yapacak olan kurum m2 ve konuma göre fiyat belirledi. Listede en düşük 6.685 TL'ye arazi satışı öngörülürken bu rakamın yanında 7.600 TL, 8.100 TL gibi rakamlarda bulunmakta.

54 Adet Araziden Bazılarına Dair Satış Tablosu

DSİ'nin satışa çıkardığı arazilerden almak isteyenler ihale kılavuzuna DSİ'nin ilgili bölge müdürlüğünün web sitesinden ulaşabilirler. İhale işlemleri 18 Nisan günü saat 10.30'da başlayacağı için bu tarihten önce ihale başvuru işlemleri sonlandırılmalı.

Emlak Haberleri Haberleri