ING Bank'tan İstanbul'un göbeğinde satılık dükkan! 73 bin TL ödeyen 250 metrekarelik dükkan için fiyat teklifi verebilecek!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın uygun fiyatlı satış hizmeti ile tüketicinin ve yatırımcının yanında olduğunu açıklandı. Banka, yeni ihalesinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını açıklayarak tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, son olarak İstanbul’da bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini açıkladı.

ING BANK’TAN UYGUN FİYATLI SATILIK GAYRİMNEKUL İLANLARI

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran ING Bank, yeni dönemde birçok faktör çerçevesinde artan gayrimenkul fiyatları karşısında da tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer aldı. Banka, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri, Bankadan isimli yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu.

ING BANK’TAN İHALE YOLU İLE İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN!

ING Bank, anlaşmalı olduğu Bankadan isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan bir dükkanı satışa çıkardığını duyuran banka, dükkana ve ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’ın Bankadan platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dükkanın kullanım alanı, 250 metrekare olarak açıklandı. Sancaktepe ilçesinin Eyüp Sultan Mahallesi’nde bulunan dükkan için verilebilecek olan en düşük fiyat teklifi 1 milyon 550 bin TL olarak açıklanırken, ihaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken ihale katılım bedeli 73 bin 160 TL olarak belirlendi.

ING BANK’TAN GAYRİMNEKUL SATIN ALABİLMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

ING Bank’ın yasal ihale platformu Bankadan aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden herhangi birini veya birden fazlasını satın almak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle ilgili platforma üye olmaları gerekmektedir. Online olarak tamamlanan üyelik sürecinden sonra ise satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan hizmet bedeli/ teminat bedeli ücretlerinin ilgili hesaplara aktarılması zorunlu tutulmuştur.

Bankadan platformu ve ING Bank tarafından belirlenmiş olan bedellerin yatırılmasından sonra ilgili platforma sistem bilgileri ile tekrar giriş yapılması gerekmektedir. Giriş işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise bedelleri yatırılmış olan gayrimenkuller için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.

Emlak Haberleri Haberleri